Jair Domínguez no es cansa d'assenyalar les misèries, contradiccions i mala fe dels polítics. El guionista, escriptor i col·laborador de TV3 no es mossega la llengua quan veu un empleat públic sembrant bilis i mala llet. I el seu objecte favorit és Ciudadanos.

El partit que presideix Inés Arrimadas detesta al co-presentador d'Està passant. Nacho Martín Blanco no es cansa de demanar que el facin fora de TV3 a cada Comissió de Control al Parlament. En va. Vicent Sanchis i Núria Llorach pleguen i Jair segueix.

Jair Dominguez periodista guionista - Sergi Alcàzar

Jair Domíguez, foto Sergi Alcàzar

Inés Arrimadas ha fet un tuit celebrant que la Selecció espanyola de futbol que dirigeix un culer com Luis Enrique jugui a Catalunya, a Cornellà, 18 anys després de l'últim cop. I el tuit ha estat contestat per l'enfant terrible Jair Domínguez.

Inés Arrimadas sorpresa GTRES

Inés Arrimadas, GTRES

Arrimadas celebra el retorn de la rojigualda al camp del RCD Espanyol dient que "La gran mayoría de catalanes nos sentimos muy orgullosos de ella". Com una catalana més. Ha viscut molts anys a Catalunya tot i que és nascuda a Andalusia i ara treballa a Madrid, al Congreso. En Jair li recorda la frase dels fatxes: "Senyora, vostè és catalana? Qué pone en tu DNI?".

L'humorista tira d'enginy fent servir una frase típica dels votants de Ciutadans, hostils amb independentistes que no se senten espanyols: "¿Qué pone en tu DNI?":

Cadascú se sent d'on li dona la gana i al DNI de la diputada taronja hi diu que va néixer a Jerez de la Frontera. Jair furga en la contradicció que neguin als catalans no sentir-se espanyols quan tothom que ho vulgui pot sentir-se català, neixi on neixi. Només faltaria. 

jair arrimadas

Jair Domíguez i Inés Arrimadas, Instagram/GTRES

Els diputats de Ciutadans trigaran no res a incendiar la xarxa acusant Domínguez de negar-li la condició de catalana a Arrimadas, cosa que Jair no fa. Però el partit és expert en crear falses polèmiques, com quan Arrimadas va acusar Llucià Ferrer de castellanòfob per fer seguir les normes del seu concurs a TV3 que exigeixen que les respostes siguin en llengua catalana.

Passarà el temps, Arrimadas deixarà de ser diputada, i Jair seguirà sent tuitaire i fent preguntes (im)pertinents.

----

La guerra Ciutadans-Jair Domínguez ve de lluny. Una sonada polèmica després d'un altre tuit contra el reporter ultra d'Intereconomía i OK Diario Cake Minuesa:

Martín Blanco sortia a defensar l'ultra i demanava a la presidenta en funcions de la CCMA que fes fora en Jair de TV3 per tuits privats:

"El senyor Jair s'extralimita i desbarra, és inadmissible en una TV pública. És inacceptable que paguem algú que banalitza la violència d'aquesta manera. Ens obligarà a pagar el sou d'aquest agitador de l'odi. TV3 ha de prescindir-ne, de desfer-se'n. Ja n'hi ha prou d'aquesta voràgine". 

martin blanco ACN

Martín Blanco ACN

La resposta del de TV3 va ser memorable: Qui és aquest pimpín