El passat 18 de desembre, ara fa exactament un mes, EN Blau va publicar, com es pot recuperar aquí, una exclusiva que va remoure la premsa del cor: una nova parella de famosos en l'esport. Són la filla del seleccionador espanyol, Sira Martínez, i el nou crac del FC Barcelona i jugador de la selecció Ferran Torres. S'han enamorat.

La notícia en exclusiva la va confirmar EN Blau l'any 2021 de fonts de l'entorn de la nova parella i ara, 30 dies després, els protagonistes s'han encarregat de confirmar-la. El camí és l'habitual. Lluny de les notes de premsa o les entrevistes, un post a Instagram. El davanter del Barça penja a les xarxes la foto de la seva nòvia, campiona d'hípica, competint i guanyant un concurs equí al Reial Club de Polo de Barcelona:

sira martinez insta

Instagram de Ferran Torres

A les instal·lacions de la zona alta de la Diagonal, la filla de l'exentrenador culer s'alçava amb la victòria i el seu nòvio valencià, orgullós, feia públic el seu orgull via foto. I de pas confirmava el que EN Blau va publicar fa un mes, quan el jugador vivia a Manchester però ja eren parella en la distància:

"Sira, filla de Luis Enrique Martínez, viu a Barcelona i conserva a distància una relació d'amor amb Ferran Torres. El davanter del Manchester City podria entrar en aquest mateix mercat d'hivern. La motivació personal de Ferran Torres podria acabar sent la cirereta del pastís. Torres és valencià i parla un perfecte català tal com ell mateix ho ensenya a través de les xarxes socials. 

En paral·lel, Sira Martínez és una gran esportista com el seu pare. Participa en campionats professionals de cavalls i competeix per tot arreu. Precisament vol competir de forma internacional amb un nou cavall, Ike, de vuit anys i amb qui anirà de la mà al Real Club de Polo Barcelona".

Sira té 20 anys i és molt activa també a Instagram on ha multiplicat per dos els seus seguidors, camí dels 30 mil. Li agrada sortir amb les amigues, la platja, la piscina, i, sobretot, donar suport al seu pare de forma incondicional. Moltes de les seves fotografies són amb la samarreta de la selecció espanyola.

Ferran té 1,6 milions de followers, la distància entre un esport de masses i un que no ho és. Ha estat ell qui ha fet el primer pas de publicar el primer post lloant la seva parella a l'espera d'una imatge que perseguiran els paparazzi: la primera foto junts. Al Club de Polo ningú no els va poder retratar.

Parella de guapos, esportistes i culers. Sempre atents a la notícia. Una altra exclusiva d'EN Blau.