La setmana de la dimissió del primer ministre de Sánchez quedava un periodista per opinar: Jaime Peñafiel, i no ha tingut pietat. A la seva columna de El Mundo escriu sobre una suposada conversa entre el ja exministre amb la seva mare: "Pero, hijo mío, toda España se va a enterar que has defraudado a Hacienda, metiendo en tu declaración el chalé de Alicante y que eres gay. ¿Cómo se te ha ocurrido aceptar? ¿Tú crees que eres la persona adecuada? ¿Piensas qué diría tu padre?". Afegeix: "Las madres de hijos únicos suelen ser las más implacables jueces de estos. Para ellas, el hijo es un acreedor dado por la naturaleza y lo educa como si debiera ser niño toda la vida sin pensar, en absoluto, que se convertirá en hombre. Para ella, ese hijo es la única cosa eterna de su vida. Por ello, se rompía el corazón con esa imagen de Màxim abrazado a su madre cuando abandonaban el Ministerio después de anunciar la destitución". I ho remata: "A lo de mamá, querido, yo añadiría que hoy toda España sabe que también eres tonto. ¿A quien se le ocurre rascarse en público los huevos durante la visita a la Feria del Libro?".

maxim huerta gtres

GTRES

El mateix diari revela que Huerta està emprenyat amb Ana Rosa Quintana perquè no entén que la presentadora hagi aplaudit la seva sortida del ministeri de Cultura. La raó del desengany amb la seva excompanya és que li va concedir la primera entrevista com a ministre a ella i n'esperava més.

Maxim Huerta i Ana Rosa  GTRES

GTRES

Segons s'ha sabut la seva sortida d'El programa de AR va ser deguda a les males relacions amb l'equip, especialment amb Joaquín Prat i en menor mesura amb la jefa Ana Rosa. Ara ja té temps lliure per tornar a presentar programes a TVE, especialment ara que la comandarà el PSOE.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat