La noia que apareix somrient al costat d'Álex Lequio en la fotografia que encapçala aquesta peça és Marta Obregón, cosina del tristament difunt fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. És una imatge corresponent al 19 d'agost passat, quan el jove empresari havia tingut una millora en la seva lluita contra el càncer que malauradament ara se l'ha endut. Llavors, la cosina es desfeia en elogis per la força i optimisme de Lequio. I ara ha emocionat encara més amb un colpidor missatge.

lequio i cosina5

@lifeonmars9

Un text que ha acompanyat d'unes fotografies inèdites que ara ha compartit amb tothom i que han commogut encara més tots els que van conèixer Álex Lequio. La filla del germà gran d'Ana Obregón escriu: "Con el corazon roto por lo injusto que es tu perdida hoy te he buscado en recuerdos y he encontrado que tenemos muy pocas fotos politicamente correctas para la matrix (instagram). La verdad es que no me sorprende y estoy tan orgullosa de ello! Las veo y me rio a caracajadas, lloro un poquito y me vuelvo a reir, porque no hay pena que me haga olvidar que cada momento de travesuras a tu lado ha sido una jodida aventura".

lequio i cosina3

@lifeonmars9

Unes paraules que fan plorar. Igual que la tria de fotografies, on se'ls veu a tots dos en algunes d'aquestes situacions tan enyorades per la cosina, especialment d'una època que ja ha quedat molt enrera.

lequio i cosina

@lifeonmars9

lequio i cosina2

@lifeonmars9

El comiat de la jove al seu cosí, dels que fa plorar: "No dejo de repetirme que la energia no se crea ni se destruye, se transforma. Y ahora estas en todos lados, en todos los corazones que aun inspiras en la batalla contra el Cancer. Los recuerdos juntos son ahora lo que me queda de ti, cous cous... Y eso duele mucho y muy fuerte pero malditos buenos recuerdos me diste sandro. GRACIAS. Love you to the moon and never back".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat