Operación Triunfo 2018 va acabar al desembre, després d’haver passat per TVE sense pena ni glòria. De la darrera edició del concurs, dos noms propis: Miki Núñez, el català que representarà Espanya a Eurovisió amb ‘La Venda’; i Itziar Castro, la professora expulsada de mala manera a mig programa.

itziar castro  ot

TVE

L’actriu catalana va entrar a l’acadèmia d’OT per substituir els Javis, que havien estat professors d’interpretació durant la primera edició del reality. Però la direcció del programa va considerar que Castro “no consiguió los objetivos esperados en su área” i la va fer fora. Aleshores, l’exprofessora es va mostrar força disgustada, però va preferir mantenir-se al marge de cap polèmica. I no ha estat fins ara que n’ha parlat abastament durant una entrevista al Chester de Risto Mejide.

El presentador català acusa la direcció d’OT d’haver posat en dubte la professionalitat d’Itziar Castro, i li demana que expliqui com de malament la van fer sentir: “Me he sentido mal. Como que soy muy exigente, no me gusta no hacer las cosas bien”. L’actriu assegura que, malgrat tot, la seva relació amb la Noemí Galera, directora de l’acadèmia, i amb la productora és “cordial”.

Però en Risto té ganes d’arrossegar la Itziar Castro al seu bàndol anti-OT, i hi posa cullerada: “Ahí hay gente con la que no me trago. Entre ellas, Noemí Galera”. El presentador català pressiona la seva entrevistada perquè salti contra els seus excompanys al programa. I al final aconsegueix que l’artista llanci un dard contra la directora de l’acadèmia: “Amigas no somos. Está claro. Me siento mal con ella porque en el despido no estaba. Ni Noemí Galera ni Tinet Rubira estuviero en mi despido”. Itziar Castro, dolguda perquè la seva directora no va ni aparèixer el dia que la van fer fora. “Me mandó un mensaje de WhatsApp. Dijo que le sabía muy mal cómo habían ido las cosas y que me fuera todo muy bien. Le contesté que muchas gracias y que me hubiese gustado que me lo dijese en persona”.

itziar castro plora

Mediaset

itziar castro

@itziarcastro

Itziar Castro, trista perquè la Noemí Galera no va donar la cara quan la van deixar sense feina. Després del dard d’ahir a la nit, potser la directora d'OT no li torna a enviar cap més missatge i la bloqueja definitivament al WhatsApp.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat