TV3 ja assumeix que li costarà trobar un nou presentador, o presentadora, pel Zona franca cas que finalment la productora Atomic Beat i la cadena arribin a un acord per reprendre l'emissió del late night. El contracte els vincula per fer el programa fins l'estiu però podrien no trobar la persona. Al final, algú acceptarà. Tan bon punt Joel Díaz va dir que plegava, desenes de cares conegudes es van postular a TV3 i a la productora. Després de l'acomiadament de Manel Vidal, de la dimissió de Joel Díaz i que pleguin alguns dels guionistes, el programa s'ha de reinventar i les més altes fonts de la CCMA van informar amb total precisió a EN Blau que d'entre els molts candidats i candidates que s'havien ofert i d'entre els que la cadena valorava, n'hi havia dos de posicionats. El màxim candidat, com avançava en exclusiva EN Blau, era Isma Juárez.

Isma Juárez TV3
Isma Juárez TV3

El reporter de l'APM i d'El intermedio acaba de confirmar la notícia, que li han ofert presentar Zona franca. I avança les explicacions de per què ha dit que NO:

Isma Juárez a Ciudad Juárez, TV3
Isma Juárez a Ciudad Juárez, TV3

Jordi Basté tenia tota la raó del món quan aquest matí al programa més escoltat de Catalunya, El món a RAC1, analitzant l'exclusiva d'EN Blau ha dit "Qui tindrà els nassos d'agafar ara el Zona franca?". És una cadira calenta, amb twitter esperant el nou per dir-li cul d'olla. Al final és una feina i els periodistes necessiten finestres per exercir la professió. Quan es refredin els ànims, una cara coneguda dirà que sí a la proposta de TV3 i Atomic beat. L'altre nom que es confirma que TV3 estava valorant era el de Vador Lladó però ha acabat fitxant per una cadena privada menor per un programa de migdies. TV3 i Atomic beat han de seguir buscant. No perden el temps i segons avança EN Blau en exclusiva, s'estan fent pilots al plató de TV3 provant noves cares. Han provat de presentadors un famós youtuber i un dels col·laboradors antics del Zona franca. Van tenir de convidat de prova un dels grans de Catalunya, el professor Sebastià d'Arbó.

Programa pilot de Zona franca, foto EN Blau
Programa pilot de Zona franca, foto EN Blau

Apareixeran més noms i EN Blau seguirà donant l'exclusiva de quins noms són. I la resta de mitjans que treballin més.