És oficial. Telecinco està amb peu de guerra contra Isabel Panotja. La cadena, des de fa setmanes, es dedica a treure tots els draps bruts de l'artista. Als dos especials que Mediaset ha dedicat a la cantant, Cantora: la herencia envenenada, es suma el programa dels caps de setmana de María Patiño, Socialité, des d'on també reparteixen estopa de la bona contra la Pantoja. Així ho han fet durant el migdia del dissabte 21 de novembre. L'espai ha fet públiques una sèrie de bombes mai abans explicades, entre les que destaca l'enorme mansió que Paquirri tenia a Miami.

María Patiño, Socialité

María Patiño, Socialité

Un luxós habitatge que el matador va comprar a principis del 1979 i que va posar a nom de Salvador Salvatierra, un important banquer gran amic seu. Una estratègia que va fer per evitar posar la casa a nom de Carmina Ordóñez, la que a les hores era la seva dona però de qui s'estava separant. Però, quan la Pantoja va arribar a la seva vida, i es va assabentar que el torero tenia l'esmentada mansió a Miami, es va assegurar de fer-se molt amiga de Salvatierra pel que pogués passar. I va passar. Quan va morir Paquirri, l'artista va convèncer a Salvatierra de vendre la casa que el torero havia deixat a nom seu, segons Socialité. Un moviment amb el que es va fer amb tot el valor d'immoble, valorat en prop de 15 milions de dòlars, el que serien més de 12 milions d'euros.

María Patiño, Socialité

María Patiño, Socialité

Tot i que aquí no acaba la rocambolesca història d'Isabel Pantoja amb els diners que Paquirri tenia a Amèrica. La cantant també va aconseguir fer-se amb el gairebé milió d'euros que el que fos el seu marit tenia guardat en diferents bancs americans. Una enorme quantitat de capital, de la qual només 120.000 euros van anar a parar a mans de la família Rivera. "Una vegada més, Isabel Pantoja incompleix amb el que promet. No reparteix amb els tres hereus universals la fortuna del torero a Amèrica, ni tampoc el valor de la casa de Miami", ha deixat anar, molt dura, María Patiño . "Isabel, necessites parlar. Espero que algun dia ho facis". Li farà cas la de Marinero de luces? Serà la següent en deixar-se caure per Telecinco i fer el seu agost?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat