El culebrón Cantora només ha fet que començar. L'escàndol sobre l'herència de Paquirri, amb Kiko Rivera repudiant de la seva mare és una gallina dels ous d'or que Telecinco anirà estirant com un xiclet. Aquest diumenge, dos dies després de l'especial que va fer miques els audímetres, el programa Socialité s'ha decantat per parlar... d'una burilla.

patiño adn kiko

'Socialité' (Telecinco)

Anem a pams. El programa de María Patiño ha volgut furgar en el vell mite que Paquirrín no és fill de Paquirri. Potser més d'un s'estranyarà que li posés el mateix nom a dos dels seus fills, Francisco, però ara ha tornat la vella cançó que diu que el DJ no és fill del torero. De qui, llavors? Del metge particular d'Isabel Pantoja. Alguns apuntaven cap al doctor Antonio Muñoz Cariñanos com a possible pare de Kiko, de qui s'ha especulat que a més de mirar per la salut de la tonadillera, mirava també per altres coses. I la veritat és que la semblança és damunt la taula.

doctor i kiko

Antonio Muñoz Cariñanos i Kiko Rivera

Per fer les proves d'ADN, un dels fills biològics del doctor va decidir fer tot el possible per aconseguir alguna mostra per analitzar: "Es igual que yo, quería saber si era mi hermano o no. Coincidí con él en Manchester, en un partido de fútbol. Dio la casualidad de que se sentó tres filas delante de mi. Se fumó un cigarro y cogí la colilla al acabar el partido. Le hice la prueba de ADN, estaba obsesionad con la idea. A los diez días me dieron el resultado". I ara, Socialité ha tingut accés a les proves en qüestió que acaben amb totes les especulacions.

patiño adn kiko2

'Socialité' (Telecinco)

"Le vamos a dar a Kiko las explicaciones que le solicitaba a su madre, vamos a saber la verdad", ha dit María Patiño per, finalment, llegir el contingut de l'informe: "La prueba es negativa". Kiko no és, per tant, fill de Cariñanos. Un maldecap menys pel fill de la Pantoja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat