El bombardeig de Telecinco contra Isabel Pantoja no s'atura. Els míssils arriben per totes bandes: el fill Kiko la vol demandar, la filla Isa Pi fa pinya amb el seu germà, la neboda Anabel està castigada per formar part de 'Sálvame'... No hi ha una tarda tranquil·la per a la cantant. Tampoc a casa seva, que és un colador. Fa dues setmanes un individu va entrar a la finca Cantora i es va fotografiar a diferents indrets mentre Isabel, la seva anciana mare i el tito Agustín dormien.  Un assalt sense conseqüències greus, però que posa de manifest la manca de mesures de seguretat del domini Pantojil, allà on suposadament guarda els tresors de l'herència de Paquirri, la mare del ous de la guerra familiar. 

Finca Cantora Telecinco

Finca 'Cantora' / Telecinco

Assalt a Cantota T5

Assalt a 'Cantora' / T5

L'incident, però, ha estat massa llaminer per al programa de Mediaset​, que vol posar Pantoja al límit. No contents amb ensenyar els testimonis gràfics, han ofert un manual de com entrar a la finca més famosa del safareig espanyol. A través d'un expert en seguretat, han explicat fil per randa totes les possibilitats per als potencials lladres, delinqüents i/o tafaners passats de voltes. Portes fetes caldo, candaus que no evitarien ni el robatori d'una bicicleta, camins sense vigilància, tanques obertes i que les poden escalar fins i tot criatures, etcètera. Fins i tot van dibuixar un esquema molt fidedigne de quins són els punts febles de la propietat, posant-lo ben fàcil als intrusos. Una anàlisi que segurament ha fet Pantoja molt feliç, malgrat que coneixent-la no es gastarà ni deu euros en sistemes de protecció. 

Clica a la imatge per veure el reportatge (24'26''):

Isabel Pantoja cara de susto tras una puerta TelecincoIsabel Pantoja cara d'ensurt darrera una porta / Telecinco

Nuria Marín informe seguridad Cantora T5

Nuria Marín informe seguretat 'Cantora' / T5

Isabel Pantoja durmiendo Telecinco

Isabel Pantoja dorm tranquil·lament / Telecinco

Diuen que la Isabel està negociant una entrevista en exclusiva per dir la seva i posar punt i final al malson que la persegueix des de fa setmanes. Millor que l'acabi per tancar, o si no que deixi les claus de Cantora al taulell d'entrada de Mediaset, perquè no pararan fins a entrar a la cuina, el lavabo o la famosa habitació dels 'trastos' del torero mort.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat