Potser pequem d'ingenus, i hem rebut el que ens mereixíem. Enguany 'Espejo Público' ha ascendit el torero fatxa Francisco Rivera de col·laborador a entrevistador, sotmetent a l'audiència a una tortura insofrible cada cop que s'emet un capítol de "Rivera y amigos". Ja es poden imaginar el nivell de continguts, convidats i destresa periodística del personatge, però aquesta setmana tenia una gran oportunitat per oferir quelcom mínimament rellevant: el convidat no era només un amic, si no el seu germà Cayetano. La flor i la nata del maltractament animal i l'exaltació patriotera cara a cara, amb un tema molt calent sobre la taula: l'herència del pare Paquirri, origen del conflicte entre la vídua Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera. Molt llaminer, i molt decebedor.

Els dos Rivera, fruits del matrimoni del torero amb Carmina Ordóñez, reclamen des de fa anys una sèrie d'objectes del pare a la tonadillera, que va arrambar amb tot el que va poder en morir Paquirri i es nega rotundament a lliurar-los res. Que si li van robar, que si "no me va bien", que si una cosa o l'altra... el cas és que seguien esperant sense gaire esperança, fins que Kiko va "descobrir" els efectes en disputa a una habitació de Cantora i va començar la guerra mediàtica amb la seva mare. Tots tres a una contra la Pantoja, amb advocats i demandes pel mig. La cosa s'ha refredat, però, perquè ni uns són tan bons, ni els altres tan dolents. En comptes d'aprofitar l'oportunitat, collar la cantant i marcar-li un gol a T5, han passat de puntetes amb frases buides com "no hay nada sobre ese tema que no sepamos los dos". Fantàstic. El paio encara no s'ha adonat que no fa l'entrevista per a ell, si no que es dirigeix al públic. Però és clar, com que no es paga a banda, de ben segur que s'ho guarda per si en el futur ho pot rendibilitzar. L'amor, a determinades famílies, és així. L'únic que ha pagat la pena, la frase ensorrant Isabel Pantoja: "los delitos pueden prescribir, pero la maldad no"

Fran Rivera entrevista a Cayetano Rivera 'Espejo Público' Antena 3

Fran Rivera entrevista Cayetano Rivera 'Espejo Público' / Antena 3

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja gest de sorpresa / Telecinco

Propòsit per a 2021: no tornar a caure com pardals en el parany de Rivera i companyia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat