En les últimes hores, Isabel Pantoja mare s'ha guanyat un nou enemic. Per si no en tingués prou amb tots els fronts oberts que té sobre la taula, ara cal sumar l'enuig que un famós català de Telecinco té amb ella. El motiu no és cap altre que el suposat tracte de favor que rep per part de Telecinco. Encara que no només la cantant, sinó també els seus fills, Kiko Rivera i Chabelita. Un favoritisme, més que evident, que s'aprecia cada vegada que algun d'ells participa en algun reality de la cadena.

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

L'encarregat de parlar alt i clar ha estat el català Albert Álvarez, actual concursant de La Casa Fuerte. Un programa que comparteix amb Chabelita i el seu nòvio, el model Asraf Beno. "Estic fart perquè no és la primera vegada que m'empasso tot això. A Supervivents vaig haver de veure com li regalaven flors a la mare. Els altres no valem res i el que faci aquesta família val més que el que faci qualsevol altre família del món", va deixar anar Álvarez molt enfadat durant la nit del dimarts 15 de desembre. Un cabreig amb el que va denunciar l'actual tracte a favor que Chabelita rep a La Casa Fuerte, pel simple fet de ser filla d'Isabel Pantoja.

Albert Álvarez, Telecinco

Albert Álvarez, Telecinco

Albert Álvarez, Telecinco

Albert Álvarez, Telecinco

Chabelita i Asraf, Telecinco

Chabelita i Asraf, Telecinco

"Estic cansat de la mateixa dinàmica que sempre. Sembla que no estiguem en igualtat de condicions i tots mereixem el mateix tracte", va continuar defensant Albert Álvarez, visiblement alterat. Un enuig que Sandra Barneda, presentadora també catalana, va intentar calmar compartint amb l'audiència una experiència que va viure en primera persona. "De vegades, l'excés de minuts, en comptes d'afavorir, pot perjudicar. Només et dic això". Sandra Barneda sap de que parla. Al 2018 va tenir un any fantàstic a Mediaset, però al 2019 es va quedar sense res. Ara torna a estar amb projectes a la cadena. Però ningú sap què passarà de cares al 2021. De moment, Barneda, a més de presentar La casa fuerte i La isla de las tentaciones, també s'encarregarà de fer les Campanades a Telecinco. Barneda té raó: poques coses agraden i moltes avorreixen. Ella va camí de lo segon.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat