La presidenta de la Comunitat de Madrid és més que una política. Des del moment que va irrompre a la primera línia mediàtica vam veure que tenia fusta i de la bona per convertir-se ràpidament en un personatge. Exemples? La seva feina anterior a presentar-se a unes eleccions, les frases i idees absurdes durant la campanya, la forma en què va arribar al poder i com s'ha enfortit a l'Assemblea madrilenya, la gestió política nacional-populista passant VOX per la dreta i actualment, la guerra contra Pablo Casado per "marcar paquet" i fer-se amb el control del partit a Madrid... És la típica persona, perdó, personatge, que no et deixa indiferent: els seus fidels la veneren i la consideren una ídola, mentre que la resta no la suporten i no entenen com ha arribat tan lluny. 

El cas és que com que la Isabel ha transcendit a la seva professió actual, els seus aspectes més íntims també desperten interès i curiositat. I amb qui està emparellada o no entra dins d'aquest aspecte. Va estar casada durant 4 anys amb un home desconegut, es va divorciar i ha tingut diverses relacions. Les conegudes, una amb el perruquer i esquiador urbà Jairo Alonso, que ja és història, i actualment amb l'Alberto, un tècnic sanitari (té conya la cosa). Doncs bé, ara podem afegir un altre festeig esgarrifós, si donem per bona la insinuació que va fer un altre personatge espanyol i delirant: Francisco 'El Pequeño' Nicolás. 

Isabel Díaz Ayuso y Jairo Alonso GTRES

Isabel Díaz Ayuso i el seu ex Jairo Alonso / GTRES

Portada Lectura Isabel Díaz Ayuso

Isabel Díaz Ayuso amb el seu nòvio Alberto / Portada Lecturas

Sí, sí, han llegit bé. El paio que es va fer passar per membre del CNI o col·laborador de la Casa Reial i el Govern espanyol, el col·leccionista de fotografies amb les més altes personalitats de l'Estat (fins i tot a la coronació de Felip VI), qui pagava a companys de classe per presentar-se en el seu nom a la Selectivitat. 'El mismo que viste y calza'. El jove va ser un dels convidats del '8maníacs' de 8tv amb Miquel Valls, i durant l'entrevista va insinuar que havia tingut alguna cosa amb ella. Les seves paraules van ser: "Tengo una anécdota que no puedo explicar. Me porté muy bien con ella una tarde en la sede del PP. Ella tenía 30 años, y yo 16". Què vol dir "me porté muy bien"? Nicolás, 'nos tienes en ascuas'.

Pequeño Nicolás GTRES

Francisco 'El Pequeño' Nicolás / GTRES

Isabel Díaz Ayuso en 'El Hormiguero' Antena 3

Isabel Díaz Ayuso / Antena 3

Abans de revelar el secret, atenció a les paraules del Pequeño Nicolás descrivint Ayuso: "Era muy simpática y atractiva, pero no era muy inteligente"La cosa millorava per moments, quina parella. Miquel Valls li feia LA PREGUNTA: "¿Hubo beso?". La resposta? Bé, aquesta és la part decebedora de la història: el 'gallito' queda com un covard i un pel·liculer. Res de nou, però. "No… Y si lo hubiera no te lo hubiera dicho", deia, fent-se l'interessant. Les col·laboradores Lorena Vázquez i Laura Lago ficaven cullerada, "Estás mintiendo. ¿Te gustó?". Acorralat, va posar-se a fer el pallasso: "Se-cor-ta-la-co-ne-xión". I ens deixava sense respondre la incògnita sobre què havia passat. Potser s'estava adonant del sarau en el qual s'estava ficant. Per exemple, insinuant que Ayuso tenia relacions amb menors. Prou problemes legals té, però sempre en podria afegir un més. Total...

Frisem per saber la resposta de la presidenta madrilenya. Això promet.