4 mesos poden sembla un sospir o una eternitat, segons t'ho miris. Per a Tamara Falcó, entestada a muntar un casori tan pijo com humiliant per als seus convidats, el temps passa volant. Que si el vestit, que si l'anell, que si els lavabos portàtils o la llista de boda prohibitiva... Per al nuvi Íñigo Onieva, en canvi, ocupat en la pràctica de la contenció i l'expiació dels seus pecats de la carn, l'espera és densa. Es mastega. Des que aconseguís recuperar la seva nòvia, s'empassava cada gripau fent careta de pena i transmutant en l'osset del Mimosín. Ara que creu que ho té al sac i ben lligat, escup, però. Un canvi meteòric el del madrileny, que s'ha convertit en el company inseparable de la devoció religiosa de la filla de la Preysler. Un nou rol que li ha sumat els punts que va dilapidar amb el seu galanteig innat. Deia que havia trobat la pau interior a través de l'oració, però els dimonis el persegueixen

Dimonis amb micròfon, càmeres fotogràfiques i de televisió, en aquest cas. Bé, ell els considera com a tal, la resta del món els hi diu periodistes del cor. Els mateixos als que Falcó tracta amb amabilitat, amb peloteo, amb condescendència també, però mai a puntades de peu al cul. La Tamara tindrà molts defectes, però no sentiràs de la seva boca violència ni arrogància de la pitjor classe. Entre d'altres motius perquè gràcies a ells és una estrella, com va ser la seva mare. Aguantar va en el preu. I si no té el dia, amb tancar la boca i dibuixar el clàssic somriure hi ha prou. Pau i amor. Es veu, però, que o no li ha fet el training al seu estimat o que el paio va per lliure, cosa que tenim força clara, per d'altra banda. 

Tamara Falcó e Íñigo Onieva Europa Press
Tamara Falcó i Íñigo Onieva Europa Press

Onieva surt de l'església sense trobar la pau: s'encara als periodistes

Els plans de parella dels nostres protagonistes són particulars. O se'n van de viatge a tot drap o te'ls trobes assistint a oficis religiosos nocturns a l'església que tenen a prop de casa. Com que s'ha convertit en un costum repetitiu, els informadors d'agències no s'han de trencar el cap per intentar obtenir alguna declaració i imatge per servir-la als seus abonats. Doncs bé, Onieva no predica amb l'exemple. El "podéis ir en paz" amb el que els mossens finalitzen les misses és només un formalisme per a ell. De pau, ni fava. Si més no el passat vespre. La pitjor cara de l'Íñigo, sense filtres. 

Iñigo Onieva se pone chulo Telecinco
Iñigo Onieva s'encara a la premsa / Telecinco

Les males formes d'Íñigo Onieva deixen atònita Tamara Falcó

Les formes del futur gendre de la Preysler queden acreditades en el vídeo compartit per Telecinco. Va tallar les preguntes a la seva parella de soca-rel, amb formes del típic xulito de la capi. Un numeret als morros de la finíssima Tamara, que no sabia on ficar-se, tot just quan li demanaven si havia parlant amb el capellà per preparar l'enllaç. “Se acabó. Yo nunca voy a responder, dejadnos en paz. Esto ya está siendo muy intenso". Treia la maneta a passejar com qui s'espolsa les mosques, de manera molt despectiva. "Adiós, chicos. Gracias. Adiós". No són les paraules utilitzades, clar. Són les maneres de sobrat que no ha empatat amb ningú en la seva vida, però que se sent legitimat per anar del braç d'una marquesa. 

Poden veure el vídeo clicant a la foto i entendran el que expliquem.

Iñigo Onieva se pone chulo Tamara Falcó Telecinco
Tamara Falcó al·lucina amb el xulo Iñigo Onieva / Telecinco

Està sent molt intens, no cal que ho juris, Íñigo. Sobretot gràcies al teu comportament. Vas bé... per torna a acabar solter.