Ficar la pota una vegada pot tenir un passi. I en el cas d'Íñigo Onieva, ha quedat clar que és així. La seva parella i promesa Tamara Falcó l'ha perdonat la infidelitat pública i manifesta hores després d'anunciar el seu compromís de boda el passat mes de setembre. Un vídeo del madrileny morrejant amb una tercera en un festival techno i VIP als EUA va fer saltar la relació pels aires. La filla de la Preysler queia del cavall i tot el que li havien dit per activa i per passiva, bàsicament que l'Íñigo era un faldiller, es revelava com a una epifania tardana. Li va ser infidel, com a mínim al desert de Nevada; de la resta no volia ni sentir parlar-ne. Després d'empipar-se molt, de jurar esborrar-lo de la seva vida i de refugiar-se en l'oració i la caritat, la Falcó es va estovar. I no només va perdonar cristianament el seu xicot, també va tornar al punt de partida. Hi haurà boda. Com si no hagués passat res.

Però sí, sí que va passar alguna cosa. És evident. I Tamara, després d'un estrany episodi de suposat romanç amb un amic d'Onieva, qui per cert va insultar el col·lega sense pietat, va imposar unes condicions extremes al relacions públiques. La primera, que deixés la nit. Si més no, la seva feina a peu de discoteca al Lula Club. Prou de nits de disbauxa amb ves a saber quines companyies i fent coses que li provocaven insomni i angoixa a la seva pijíssima estimada. Així ho va fer Onieva, que passava a ocupar un despatxet i la direcció del departament de relacions públiques. Lluny del fang i de les batudes policials, com la de fa uns dies al local, amb 40 policies nacionals escorcollant cada mil·límetre cercant drogues i armes.

Íñigo Onieva fiesta Telecinco
Íñigo Onieva de festa / Telecinco
Tamara Falcó e Íñigo Onieva GTRES
Tamara Falcó i Íñigo Onieva / GTRES

Tamara Falcó provoca la reconversió religiosa d'Ínigo Onieva

Aquesta, però, no ha estat l'única gran modificació del tipus de vida d'Íñigo. Ni molt menys. Hi ha una molt més notable, transcendental i que parla de la fe que posa en aquesta relació i el seu futur. La Falcó té unes profundes conviccions religioses, de fet deia que va estar a punt de vestir els hàbits i fer-se monja. No de monja exactament, però sí l'hem vist durant la tempesta de la separació vestint l'uniforme de les germanes auxiliadores de Lorda. La religió és un factor determinant per formar part de la seva vida, i Onieva ho ha captat ràpid. Per això ha canviat de lloc favorit al món: de la pista de ball a les esglésies. S'ha convertit en un habitual de misses i homilies. El que calgui per arribar al mes de juliol i completar l'enllaç.

tamara falco monja   cuatro
Tamara Falcó va voler ser monja / Cuatro

Onieva, d'església en església per arribar a la boda amb la filla d'Isabel Preysler

Mentre Onieva era un proscrit per a Tamara, van començar els moviments en aquest àrea del catolicisme practicant. Va fer el Camí de Santiago, on diuen que es va retrobar amb la seva essència. El gest va tocar la fibra de la seva estimada, va suposar un punt d'inflexió. Un cop junts, els hem vist entrar de la mà a diferents temples. Vanitatis assenyala un com el preferit, "la de la calle Bárbara de Braganza, más conocida como Santa Bárbara o el convento de las Salesas Reales, el mismo lugar donde habían previsto darse el primer 'sí, quiero'", expliquen. El casament el faran al decrèpit palau El Rincón, en ruïnes, amb urinaris portàtils i una llista de regals que fa por, però la paperassa serà a la parròquia d'Aldea del Fresno. Va a totes, l'Íñigo.

Tamara Falcó e Íñigo Onieva en misa GTRES
Tamara Falcó i Íñigo Onieva, de missa en missa / GTRES
Íñigo Onieva y Tamara Falcó GTRES
Íñigo Onieva i Tamara Falcó / GTRES

La Falcó només té un neguit: que la reconversió d'Onieva no sigui un calc de "a Dios rogando y con el mazo dando".