Letícia i la infanta Sofia no acostumen a sortir molt unides a les fotos oficials. Alguna cosa implícita del llenguatge corporal indica que la reina té predilecció per la primogènita Elionor i no està tan pendent de la filla petita. Fins al punt que Elionor ja té el seu primer acte oficial fora dels Premis de princesa. El concurs infantil ¿Qué es un rey para ti? comptarà amb la seva presència. Per Sofia no queda res. Només lluir vestits de palmera de sa germana. Ara un instagram que segueix les princeses europees retrata Sofia de carrer en una imatge inèdita amb sa mare:

El compte s'ha creat aquest 2021 per seguir la vida de les filles de Felip, de 15 i 13 anys. I Sofia segueix sent la segona en tot, excepte en la preferència d'En Blau. És més desimbolta, natural, i autèntica que la telegènica i teledirigida Elionor. A la foto surten mare i filla agafades amb el braç sobre l'espatlla. Amb Letícia semblen igual d'altes, tot i que l'adolescent va un pam per sobre a la vorera. 

infanta sofia letizia altura gtres

Elionor per sobre de Sofia i Letícia, GTRES

Sofia és més alta que Elionor i comença a ser tan alta com Letícia. Té tots els vímets per ser la favorita de la premsa menys monàrquica i de l'opinió pública, que acostuma a donar suport al menys oficial, encarcarat i menystingut. 

infanta sofia rojo GTRES

Infanta Sofia, la favorita de molts, GTRES

Una infanta que no és princesa, una filla petita de recanvi per la gran, una adolescent buscant el seu lloc. Ara que la seva àvia paterna manipula targetes black i és una confessada defraudadora fiscal, queda clar quina Sofia és la bona.