Inés Arrimadas està de celebració. I no només per la Feria de Abril, on l'hem vist ballant sevillanes allunyada de la bèstia indepe, no. Hi ha un aniversari que commou la de Ciudadanos, tal i com hem pogut llegir al seu Twitter: Els 175 anys d'existència de la Guàrdia Civil. Una efemèride molt feliç per a la de Jerez de la Frontera, que agraeix al cos armat per "servir a todos los españoles" i garantir "la libertad, seguridad y democracia". "A tu lado", diu Arrimadas. "A su lado", l'han respost a les xarxes socials: "Muy valientes apaleando a gente indefensa y no tanto con la chusma peligrosa"

Ines Arrimadas comiat parlament EFE

EFE

I és que molts usuaris li han retret que aquesta suposada defensa de la democràcia, la seguretat i la llibertat dels ciutadans de l'estat no va existir durant l'1-O, quan la Guàrdia Civil es va convertir en responsable i executor de la violència policial contra els votants del referèndum. La número 2 d'Albert Rivera lloava també els agents que han perdut la vida "en acto de servicio", cosa que també ha despertat moltes crítiques per oblidar tots aquells represaliats pel cos armat durant la dictadura franquista.

La felicitació de la taronja ha tornat a demostrar el seu servilisme amb els defensors armats de la unitat d'Espanya i sobretot, la seva manca de profunditat en analitzar amb objectivitat una institució com la Benemèrita. Com deien a les xarxes, encara esperem la seva felicitació pels 300 anys dels Mossos d'Esquadra. Ah, no, espera! Què aquests són catalufos colpistes al servei de Torra i Puigdemont. Inés, suma y sigue.