Inés Arrimadas està trista. Aquesta nit és la primera que dorm sense el seu fill Álex. Nascut el 21 de maig, el nadó té sis setmanes però la seva mare té dues campanyes electorals: a Galícia, on li atorguen zero escons, i a Euskadi, on s'estavella en una llista conjunta amb el PP. Amb aquestes males enquestes Cs ha hagut d'empènyer la presidenta del partit cap a Vigo i ella, lògicament, plorava amb una emoticona: Primera noche que no duermo al lado de mi bebé.

arrimadas plora ig

arrimadas i cima passeig madrid 2 gtres

Instagram / GTRES

Arrimadas deixa sol l'Álex el dia que fa anys. El 3 de juliol ha fet 39 anys i la sorpresa és que el seu pastís d'aniversari està escrit en català. Tot i que la família Arrimadas-Cima viu a Madrid i les fotos passejant el nen són per la capital d'Espanya, han aconseguit un pastisser que els escrigui Felicitats sense faltes d'ortografia però com un barbarisme catanyol:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a todos por las felicitaciones 😃#cumpleaños #comopasaeltiempo #happybirthdaytome

A post shared by Inés Arrimadas 🖤🇪🇸 (@inesarrimadas) on

Arrimadas és la candidata més votada de les últimes eleccions al Parlament. Andalusa, casada amb un català de Ripoll i li parla en català a la seva gossa Suiti. Tants anys a Catalunya fan pensar que el català és la llengua de casa seva i potser la llengua materna de l'Àlex. Només un matís. En català és més correcte dir Per molts anys. Aquest Felicitats és una importació del castellà. Té el pastís escrit en catanyol.