A Inés Arrimadas i al seu marit Xavi Cima els hi falta poquíssim per veure-li la cara al seu primer fill. La líder de Ciutadans és a punt de ser mare, ja que surt de comptes a finals d'aquest mes. En qualsevol moment s'espera que la política taronja vagi cap a l'hospital. Mentre això no passa, el seu partit dona suport a Sánchez en una nova pròrroga de l'estat d'alarma, es desmarquen membres del seu partit a cada bugada i sulfura els seus compis de dretes per aquesta deriva matussera de voler semblar de centre.

ines arrimadas embarassada2

@inesarrimadas

Arrimadas pensa en això, però segur, segur, que en el que més pensa és en l'hora que naixerà el seu fill. I ara sí que sembla més a prop que mai.

ines arrimadas embarassada

@inesarrimadas

Una imatge penjada en un stories al seu compte d'Instagram fa menys de 24 hores és prou significativa: ara ja està preparada per quan arribi l'hora H i hagi d'anar ràpidament cap a l'hospital. Perquè ja té preparada la bossa amb els elements bàsics per les primeres hores de vida del seu fill. Bossa de maternitat amb el kit bàsic, tovalloleta de lactància en forma de conillet, xumet... I una paraula clau, "ready".

ines arrimadas ready

Ara sí que sí.