Les rodes de premsa virtuals d'Inés Arrimadas confinada embarassada comencen a ser un xou, però no de cartellets o crits sinó per les criatures i animals que interrompen els periodistes o la líder de Ciutadans. La setmana passada era la filla d'un periodista que just quan el pare preguntava li volia ensenyar que havia fet una lletra ema a la llibreta.

arrimadas suiti

Youtube

Al pis madrileny d'Arrimadas hi viu el seu marit Xavier Cima i la seva gossa Suiti mentre esperen al maig que arribi el nadó. A la gossa no devia agradar-li alguna cosa i borda la mestressa, que sorprenentment li parla en català a la seva mascota. Vídeo (li parla en català als 17 segons):

Arrimadas es peta de riure, es disculpa per la interrupció i renya la gosseta dient "Suiti, prou!". Una ordre en català a un animal que s'ha criat a Ripoll. Arrimadas ho explicava en una entrevista a El País l'any 2017: "Es una pinscher, es muy nerviosa, muy comilona, de dormir las siestecitas. Era la perrita de mi marido y la conocí a finales de 2013. Le encanta Ripoll, la vemos todos los fines de semana que subimos a ver a la familia de mi marido". Ara al 2020 tots s'han marxat a viure a Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inés Arrimadas (@inesarrimadas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inés Arrimadas (@inesarrimadas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inés Arrimadas (@inesarrimadas) on

Per sort no patirà la mala experiència de Josep M. Mainat a qui una veïna l'abordava perquè se sorprenia que li parlés en català al gos. Les interrupcions domèstiques a les connexions comencen a ser un clàssic. Mascotes, criatures, només falta un marit preguntant com es posa l'assecadora.