Iker Jiménez ha tornat amb una nova entrega de Cuarto Milenio d'allò més tenebrosa. Ha analitzat diversos misteris, però del que més es parla avui és de la reflexió que ha fet sobre la feina dels periodistes. El presentador ha deixat tothom bocabadat amb un contundent al·legat a favor de la professió en el qual ha lamentat que estigui tan mal pagat i que resulti tan difícil tenir estabilitat. Considera injust que els professionals d'aquest món no estiguin ben considerats i que cobrin poc. Que no fan una feina important? 

A més a més, ha volgut aprofitar per fer un parell de confessions íntimes que l'ajuden a reforçar aquesta idea. Ha tingut problemes en la seva carrera? Doncs sembla que sí. De fet, ha afirmat que ha hagut de deixar diversos programes de televisió en no veure's valorat o en haver d'afrontar-se a caps cruels. 

iker jimenez sorpres 2  cuatro

Cuatro

"Fa poc en parlava amb un amic meu, amb Toni Garrido, que feia molts anys que no ens veiem. Ambdós hem hagut d'abandonar moltes vegades la feina. I sí, el públic pot dir que jo he estat 15 anys a la cadena SER i vaig marxar. I ara fa no sé quants anys que sóc aquí. Sí, però no tota la vida ha estat això", començava.

Jiménez hauria deixat una feina, per exemple, perquè el productor d'aquell programa de televisió s'hauria rigut d'uns testimonis: "No és res heroic, però em va fer tan de mal que gairebé acabo barallant-me a la furgoneta de producció amb ell. Em vaig autoacomiadar perquè no vull treballar en un lloc així... A mi la televisió em sembla molt bé, però si he aconseguit que algú parli i ens ajudi i un productor se'n riu... doncs imagineu-vos".

iker jimenez sorpres  cuatro

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Cuatro

Ara bé, no només ha tingut problemes a televisió. També hauria marxat d'altres mitjans molt enfadat: "Vaig marxar d'una ràdio perquè em van obligar a fer alguna cosa que a mi no m'agradava. I d'una revista també vaig marxar o em van mig fer fora perquè no van complir amb el que estava estipulat sobre la meva 'llibertat'". 

Confessa que hi ha hagut moments en els quals s'ha quedat sense res, encara que no creu que es pugui queixar, ja que ha tingut -i té- molta sort. Donarà més detalls sobre aquestes males experiències professionals?