La relació d'Iker Casillas i la premsa del cor empitjora cada dia. Des que esclatés la bomba de la seva separació amb Sara Carbonero, l'exporter del Reial Madrid i Porto s'ha vist convertit en un personatge més del circ. Millor dit, de carnassa. Addiccions, infidelitats, egoisme i insensibilitat, comportaments agressius... s'ha dit de tot, ensorrant la seva idíl·lica imatge de 'el yerno de España'. Ha passat de semidéu a paria a la velocitat del llamp per una única, senzilla i incontestable raó: Casillas ven i molt a les portades. I qualsevol detall de la seva intimitat és or per al gremi. 

És cert que han passat mesos des de la ruptura i la tempesta de porqueria que va convertir la seva vida en un espectacle penós. I que Carbonero hagi pogut refer la seva vida (o no) amb el cantant Kiki Morente ha apaivagat la intensitat dels atacs i la persecució a la que s'ha vist sotmès. Però no ha remès, ni molt menys: ara tothom cerca la seva reacció a la felicitat de la periodista esportiva. Sempre hi ha una bona excusa. I encara hauran de passar moltes coses abans que l'Iker deixi d'interessar.

carbonero i kiki2

Sara Carbonero i Kiki Morente festegen / Telecinco

Iker Casillas enfadado 2 Socialité Telecinco

Iker Casillas acusat de violent per 'Socialité' / Telecinco

El madrileny està tip. Fins els nassos. Mai no li ha agradat ser el centre d'atenció de paparazzis i reporters, malgrat que quan les coses anaven bé no tenia problemes greus amb els professionals de la informació rosa. Ara la situació és una altra, i la seva reacció, també. Un fet tan quotidià com sortir de casa amb les criatures, Martín i Lucas, per portar-los a l'escola, és sinònim del que considera un assetjament en tota regla. I s'ha revoltat contra un equip d'una coneguda agència, fent-los passar molta vergonya. Si més no, a la periodista que li llençava preguntes a través de la finestra del seu cotxe.

El mètode de Casillas ha estat l'enfrontament directe​, sense escarafalls ni paraules grosses però amb contundència. Ha baixat la finestra i ha deixat la comunicadora vermella com a un tomàquet. Ella que pensava que havia cantat bingo i que obtindria unes declaracions sucoses que dur-se a la redacció, i va i es troba amb el discurs del porter: "Esto es lo que suele ocurrir todos los días en la puerta del cole. Así que si luego decimos que no estamos agobiados por estar aquí, pues imaginaos un poco lo que es llegar y tener aquí a la gente. Ese es el problema, que no se respeta ni en el cole. Solo para que la gente vea como estamos todos los días". La estampa de la periodista, capcota, ho diu tot.

Iker Casillas deja reportera avergonzada @ikercasillas

La reportera avergonyida pel discurs d'Iker Casillas a l'escola dels seus fills / @ikercasillas

iker casillas gtres

Iker Casillas seriós / GTRES

Casillas ja no vol ballar, però com que li obliguen a fer-ho, ha decidit participar-hi... amb les seves regles. I és tan legítim com la feina periodística, la veritat.