La revista 'Lecturas' insisteix: Sara Carbonero i Iker Casillas estan separats. Dediquen la seva portada a la ruptura d'aquesta mediàtica parella, apuntant a que els seus íntims ho saben des de fa temps i que no viuen junts. Les seves darreres aparicions públiques, quan van intervenir la periodista a l'hospital, són només una mostra de la bona relació que mantenen. No només pels dos fills que tenen en comú, si no perquè s'han fet costat durant els problemes de salut que han patit des de fa temps: ella, càncer. Ell, un infart. Ara que han deixat Porto definitivament i que han tornat a Madrid, la premsa del cor els tenen molt més a prop per investigar cada pas. I són passos, generalment, en direccions oposades. Manca, com sempre, la confirmació oficial dels afectats (Carbonero no ha volgut fer cap declaració), però l'opinió pública dona la història per acabada

iker casillas sara carbonero gtres

Iker Casillas amb Sara Carbonero / GTRES

On millor es reflecteix l'impacte de l'exclusiva de la revista és l'entorn de les xarxes socials, on s'ha instal·lat un clima de dol (rosa) absolut. Iker i Sara era una de les seves carpetes favorites: tots dos queien bé, són populars, tenen l'empatia del públic... i sobretot, els recordaran sempre per haver protagonitzat un dels moments més potents de la televisió: el petó que es van fer en directe tot just després del partit que va fer la selecció espanyola campiona del món de futbol, el 2010 a Sud-àfrica. La reportera Carbonero era l'encarregada de fer-li l'entrevista al capità, que estava molt emocionat... i enamorat. El que va passar confirmava el que tots s'ensumaven: que estaven junts. Fins i tot diuen que Felip i Letícia van aplaudir in situ l'espontània declaració d'amor del porter, que va deixar la de Telecinco estabornida. Aquell dia de glòria futbolera, Espanya es fonia amb el romanç. 

L'escena va quedar per a la història. Especialment la seva, és clar. I ara que passen pàgina i separen els seus camins, ha tornat a l'actualitat per força. Twitter ha estat inundat amb el fragment i missatges plens de drama: "luto nacional", "no creo más en el amor", etcètera. Fem un repàs per algunes de les reaccions més exagerades, però que expliquen el sentir de la xarxa.

Beos Casillas Carbonero Mundial 2010 T5

Petó Iker Casillas i Sara Carbonero Mundial 2010 / Telecinco

L'hemeroteca és així. I els moments històrics, també. Esperem que, a falta d'amor, tots dos tinguin salut i alegria.