Iker Casillas i Sara Carbonero estan de rigorosa actualitat. El motiu no és cap altre que l'últim que han fet i no ha passat desapercebut per a ningú. Com menys, cridaner. El que fos matrimoni va anunciar la seva separació a mitjans de març, després de més de 10 anys junts i dos fills en comú, a través d'un comunicat que van compartir en els seus respectius comptes d'Instagram. Un divorci del qual es va parlar molt, fins al punt d'acusar Casillas d'haver estat, suposadament, infidel a la periodista esportiva en repetides ocasions.

Un autèntic terratrèmol del que Iker i Sara ha intentat, i continuen intentant, mantenir-se al marge, tant pel seu bé com pel dels seus fills, Lucas i Martín. Tant és així que malgrat el viscut en els últims mesos, els dos continuarien avenint-se i mantenint una bonica relació d'amistat. Prova d'això, que ha passat en les últimes hores.Ho revelem, a continuació.

sara carboner GTRES

Sara Carbonero, GTRES

Fa pocs dies la revista Semana, a la seva portada, informava que Sara Carbonero, després de la seva ruptura, havia recuperat de nou la il·lusió gràcies al cantant andalús Kiki Morente, germà d'Estrella Morente. Una informació bomba de la que tothom va parlar i que es va publicar mentre Iker Casillas es trobava a Riviera Maya gaudint d'unes luxoses vacances d'estiu amb uns amics. Una notícia, en relació amb el nou estat sentimental de la periodista, de la qual Kiki, pocs dies després de fer-se oficial, no va dubtar a parlar. "Sara i jo tenim una amistat molt bonica i ens deixem portar", va confessar per a Semana. "Ja s'aniran veient les coses", va rematar.

Un romanç que, pel que sembla, hauria sorgit fa poc més de dos mesos i que avançaria a les mil meravelles. Encara que, de moment, els dos prefereixen ser cauts i anar a poc a poc, fent vides per separat. Per aquesta raó, Sara Carbonero, dissabte passat 17 de juliol va anar sola a l'enllaç d'uns amics seus que es va celebrar a Valladolid. La periodista esportiva, molt guapa amb un vestit blau marí, podria haver anat amb Kiki Morente a la celebració, però tenint en compte que encara estan en una fase molt inicial va optar per fer-ho sola. Així anava vestida:

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Un cap de setmana per Valladolid que promet portar cua. Molta. Moltíssima. Doncs casualment Iker Casillas també es trobava a la mateixa localitat. I clar, ja ho diu el refrany: qui va tenir, va retenir. Per aquest motiu Sara i Iker no van dubtar a fer un forat a les seves respectives agendes per veure's. Això sí, ni rastre d'una fotografia dels dos junts. Encara que hi ha un detall en l'última captura que Casillas ha compartit en el seu compte d'Instagram que el delata. Molt fort.

El que fos porter del Reial Madrid ha desitjat un bon cap de setmana als seus seguidors amb una instantània, feta cap al tard, en la que lluu molt relaxat i feliç assegut en una gandula. I just al seu costat hi ha un barret de palla. Tot molt normal si no fos perquè l'esmentat complement pertany a Carbonero i ha presumit d'ell en més d'una ocasió. La foto d'Iker que el delata és aquesta:

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

I el famós barret de Sara Cabronero és el següent:

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Res més a afegir. Bé sí, què pensarà de tot això Kiki Morente? Sabia l'artista andalús que Sara i Iker s'anaven a veure? O l'ha agafat per sorpresa? Quin salseo.