Ningú queda al marge del coronavirus. A la televisió, tampoc. La pandèmia s'escampa també per les cadenes, els platós i les redaccions dels programes. Alguns, com Marta López, per irresponsable. D'altres no ho poden evitar per la potència de contagi de la Covid-19, que ara afecta amb més freqüència als infants. Afortunadament, la canalla acostuma a passar la malaltia sense gaires problemes, però evidentment ho transmeten als adults. És impossible d'aturar. Aquesta cadena és la que ha fet que Helena Resano, presentadora de La Sexta Notícias, hagi de deixar la televisió temporalment.

Resano ho explica a les xarxes: "el lunes por la tarde, tras empezar mi hija con síntomas, me hice una PCR. Salió positiva. Estamos en casa, confinados, con síntomas leves, recuperándonos." La navarresa i la seva família passaran unes setmanes de lògica intranquil·litat i certa angoixa, tot i que sortosament, sense complicacions greus. No s'oblida d'animar aquells que estan passant per la mateixa situació, per molt que alguns cridin bajanades negacionistes, i agraeix la feina dels sanitaris que han de vetllar per tots nosaltres. Les mostres d'afecte són nombroses, com la de Roberto Leal, també positiu en coronavirus i fora de combat per un temps.

Helena Resano presentadora La Sexta Notícias @helenaresano

Helena Resano presentadora La Sexta Notícias @helenaresano

Helena Resano mascareta @helenaresano

Helena Resano amb mascareta @helenaresano

"Nos vemos pronto en #Sextanoticias", remata. Aviat i sobretot, amb tota la família sana. Força.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat