Salten les alarmes a Telecinco: el coronavirus comença a fer estralls a la graella. Un col·laborador de 'Sálvame' ha donat positiu en una prova PCR, i la cadena ha activat els protocols de seguretat, aïllant els tertulians que van participar en el programa del passat dilluns 17 d'agost. Pesos pesants com Lydia Lozano, Antonio Montero o Marta López (caçada en una festa a Marbella sense mascareta) estan dins d'aquest grup, tot i que es desconeix la identitat del contagiat.

marta lopez GTRES

Marta López GTRES

lydia t5

Lydia Lozano i Antonio Montero T5

Les males notícies han continuat avui de forma sorprenent, afectant els presentadors estiuencs de 'Ya es mediodía', que han estat apartats de les seves funcions per realitzar-los proves que confirmin o descartin la presència de la Covid-19. El substitut de Sonsoles Ónega, el català Marc Calderó, no ha pogut presentar el programa i ha estat reemplaçat per Patricia Pardo, al capdavant també d'El Programa del Verano. "La tele sorprende y pasan cosas así". Curiosament, Calderó va protagonitzar un enfrontament amb un negacionista del coronavirus, arran de la polèmica manifestació conspiranòica promoguda per Miguel Bosé.

Marc Calderó a Ya es mediodia T5

Marc Calderó a Ya es mediodia T5

Esperem que tot sigui una falsa alarma i que aviat pugui tornar a la feina, així com la resta de companys implicats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat