TV3 és una gran família. Gran perquè són milers, desenes dels quals famosos per a la població. I família perquè s'avenen. No hi ha massa fòbies, conscients que l'enemic és a fora i és poderós: PP, Vox i Cs la volen tancar, i el PSC  "reformular". En els gairebé 40 anys de TV3 hi ha hagut de tot, casaments, fills, nets, comiats, defuncions... I entre les parelles a la vista hi ha presentadors de TN que es fan i es desfan. Excepte Toni Cruanyes, que sempre va sol, l'habitual són els Telenotícies de dos: Ramon Pellicer i Cristina Riba o Raquel Sans i Xavi Coral. Precisament el periodista del TN migdia va revelar un secret de la seva antiga companya de TN: Helena Garcia Melero.

xavi coral helena g melero, Tv3

Melero i Coral al TN Cap de setmana (2003) TV3

L'anècdota és del TN Cap de setmana de 2003 quan el presentaven Coral i la Melero. Xavi Coral la revela al programa TV3 X Un Tub: "Fèiem el TN quan l'Helena estava embarassada i per tant tenia gana a tota hora. Mentre presentàvem sempre es pujava al plató un bol amb gaspatxo, crema, vichyssoise... El posava al damunt d'una tauleta que hi havia entre els dos presentadors asseguts. A la tauleta hi havia un telèfon i va sonar. Vaig posar-hi la mà en ple directe i en lloc del telèfon, la mà va acabar dins la vichyssoise".

xavi coral Tv3

Xavi Coral i l'anècdota de la mà llefiscosa, TV3

Aquella mà regalimant crema de porros no es va veure en antena: "Vaig treure la mà tota pringosa i em tocava a mi presentar la següent notícia i la vaig fer amagant la mà en posició estranya i tacant-me els pantalons. No es va notar res, afortunadament". TV3 és una capsa de sorpreses. Pocs recordaran que els tres embarassos de la Melero s'han vist en antena. El primer l'any 2003 fent TN, el segon fent el late night L'hora Q, l'any 2009, on va aparèixer brandant un fusell kalàxnikov a punt de parir. TV3 no serveix aquella icònica imatge.

Melero David Bassa TV3

Melero i l'actual cap d'Informatius, David Bassa, TV3

El tercer embaràs va ser fent Els matins amb Josep Cuní quan la va substituir Lídia Heredia per parir. Les tres criatures, Maria, Paula i Joan són del també periodista Joan Vehils. El programa Tot es mou busca presentador. Lluís Marquina agafa una excedència de TV3 i Vicent Sanchis va boig a la recerca d'un nom. Melero ja va substituir Coral per fer les tardes de Divendres amb Espartac Peran. Ara podria fer tardes amb Xavi Coral. I prendre vichyssoise entre hores. Un quart embaràs està descartat.