Una cosa que tenen molts dels darrers mites que s'han assegut a la banqueta del Barça és que a banda de tècnics descomunals, són uns senyors, allà on van deixen un regust d'educació, respecte, agraïment i quan visiten algun establiment, ho fan amb un somriure d'orella a orella. El seu somriure i el que provoquen en tota la gent que treballa als diferents locals. Passa amb Luis Enrique, passa amb Pep Guardiola (només cal recuperar una visita que va fer aquest passat estiu a un restaurant mític de Llançà, el 'Miramar' del xef Paco Pérez i la seva dona i maitre del restaurant, Montse Serra), i passa amb Hansi Flick.

El tècnic alemany és un enamorat de la seva feina i la seva família. Quan es posa el vestit d'entrenador del Barça, ho dona tot, s'hi està hores i hores entrenant, mirant vídeos, repassant tàctiques i xerrant amb els seus jugadors. I quan és a casa, la seva dona i les seves filles i nets l'adoren. Però al tècnic alemany hi ha una altra cosa que l'apassiona: la bona teca, visitar tants restaurants com pugui i xerrar de manera cordial i afectuosa amb els fans que el feliciten per la seva feina al vestidor blaugrana.
En Hansi, que ha caigut de peu a Catalunya i al Barça, enamorat dels nostres costums i la nostra gastronomia, és una persona a qui un bon plat a taula el fa l'home més feliç del món. I si el plat a taula és d'un lloc tan meravellós com el darrer que ha visitat, encara millor. Aquest dijous, l'entrenador del Barça tornarà a tenir a la seva disposició tots els seus jugadors per preparar el partit d'aquest cap de setmana contra el Girona a Montjuïc. Després d'una nova aturada per partits de seleccions (on els culers hem de lamentar dues noves baixes més a afegir a la llista, les de Ferran Torres i Lewandowski), torna la competició de clubs i l'entrenador blaugrana prepara l'important duel contra el Girona de Míchel. Però abans que això passi, Flick ha gaudit d'una sortida nocturna per anar a sopar a un restaurant que paga molt la pena, el restaurant 'Gaudim', al carrer Aragó, i que no és la primera vegada que visita, sent un dels seus locals de capçalera.

I vaja si Flick ha gaudit. Com per no fer-ho amb les seves especialitats, l'arròs, la tonyina 'Balfegó', criada a la Mediterrània i alimentada amb peix blau, o què me'n dieu de l'entrecot de carn de Kobe. Un tros de cel fet plats espectaculars, que se't desfan a la boca,i que li hauran servit al bo d'en Hansi per carregar piles de cara a que aquests dies que queden i el pròxim mes, no torni a ser un "Shit november" com va passar la temporada passada. Des del local, orgullosos d'una visita tan esperada, s'han desfet en elogis cap a ell amb un sincer i explícit: "Con el mejor".
No és l'únic crac que ha passat per allà:



Al Gaudim tenen tota la raó del món. Hansi Flick, el millor. I després d'haver-se posat les botes al Gaudim, encara més.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!