És possible cuinar per més de 300 mil persones? Ho fa cada dia un xef: Marc Ribas. El cuiner ha fet aquesta setmana crema de bolets per 318 mil comensals (20,5% d'audiència a TV3) o llibrets de pollastre i samfaina a 332 mil persones (22,5%). Un miracle culinari mediàtic: Cuines és cada dia el programa més vist al país que no s'emet en horari de vespre-nit. A quarts de quatre és impossible aplegar tanta gent com ho fa Ribas a TV3. L'any que recull el premi Zapping a millor programa d'entreteniment de tota Espanya i que decideix obrir un nou restaurant, segons ha revelat L'Independent de Gràcia.

marc ribas TV3

TV3

L'adreça del nou local que obrirà passat Sant Jordi és privilegiada: els Jardinets de Gràcia, a l’hotel Casa Fuster. Es dirà Panot per les lloses típiques amb què es fan les voreres de Barcelona. Seguirà amb el seu establiment al Vallès ,després de tancar Capritx, a Sant Quirze. “Volem reivindicar, com ho fa el mateix edifici de Casa Fuster, la cuina burgesa i les aportacions dels indians”, ha revelat el cuiner al setmanari de Gràcia en la seva edició digital. “Hi haurà llagosta a la catalana, suquet de gamba vermella o galantina de pollastre pota blava".

Marc ribasRoberto Lázaro

Ribas va ser per Sant Jordi a l'estand de Passeig de Gràcia d'El Nacional on entrevistat per En Blau ja advertia: "Els programes van molt bé, però jo vull seguir sent cuiner". Ara uns metres més amunt el Panot alimentarà 40 comensals. Els altres 300 mil hauran de seguir cuinant-se ells el que els ensenya Ribas a TV3. I com deia el seu rebesavi televisiu Jaume Pastallé: Bona cuina!.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat