L'última gala de Gran Hermano VIP ha donat encara més arguments als teleespectadors enfadats: aquest no és el reality que volen. Durant les últimes setmanes ha anat creixent un sentiment de rebuig cap als concursants actuals, ja que l'actitud que tenen no és gens bona. Bàsicament, perquè les discussions sempre acaben fora de to i els insults racistes i xenòfobs són una constant. Les faltes de respecte van massa lluny, però ara se suma una nova acusació: la de tongo.

Els nominats d'aquesta setmana eren Ángel Garó, Míriam Saavedra, el Koala i Asraf. Doncs bé, en començar la gala els percentatges cecs de vots eren del 22,7%, 56,1%, 5,1% i 16,1%. En poc temps van passar al 25,3%, 64,9%, 3,9% i 5,9%, i quan van salvar la Míriam, els altres van ser 32,9%, 28,2% i 28,9%. El canvi és molt sorprenent i poc creïble, com pot ajustar-se tantíssim en tan poc temps? Perquè quan van salvar el Koala, van assegurar que els últims nominats havien dividit la votació en 46,9% i 53,1%...

La xarxa va veure clar que el tongo era evident. El programa va manipular els percentatges per mostrar-los més ajustats i fer una crida perquè la gent votés més. Però el resultat ha acabat sent contradictori... 

L'audiència, per això, va tornar a ser impressionant. 21,2% de share a Catalunya i 26,6% a Espanya... Visca la manipulació, sembla que estiguin dient realment els teleespectadors.

jorge javier 2 gran hermano

Telecinco

La gala d'aquest dimarts va tenir una altra discussió a emmarcar. Ángel Garó i Míriam van tornar a protagonitzar una baralla monumental que va evidenciar l'odi que es professen. El còmic va acabar demanant que el facin fora i és que mai s'havien vist tants crits desequilibrats: "No voy a permitirme codearme con gente de tan baja estofa. Pido que me voten de esta situación deplorable. Quiero trabajar donde me corresponde. Me quiero ir a mi casa, no quiero coincidir con este show. Tengo un público y no quiero que me vincule a esto". 

Què ha passat ara? Que ha tornat a escopir comentaris racistes i xenòfobs contra Míriam i es veu contra les cordes: "Sinvergüenza, bajuna, chusma. Que sepas que te quiero quitar de en medio. Perú no se merece alguien como tú, chusma. Fuiste lo más bajo que he visto en mi vida cuando entré aquí". Com va contestar ella? "Cuando a Ángel no le gusta lo que hago, me dice que me vaya a Perú. Es un xenófobo y un racista. ¿Que tú no coincides con todo esto? ¿Has visto tus vídeos y las que montas? Eres un maleducado que cuando se apagan las cámaras eres otro".

L'audiència espera que dijous marxi expulsat Garó per acabar amb aquest despropòsit de participació. En cas de no ser així, caldrà veure com actua la direcció. El faran fora disciplinàriament per totes aquestes faltes de respecte?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat