L'última gala de Gran Hermano VIP ha deixat en evidència la competència... de nou. Amb un espectacular 20,4% de share a Catalunya i un 25,3% a Espanya, ha deixat enrere -i per molt- tota la resta de programes. L'audiència vol boicotejar-los perquè els famosos estan fent un concurs lamentable i les actituds masclistes són una constant, ara bé, sembla que molts segueixen sintonitzant-lo. 

És evident que la cadena vol seguir estirant el xiclet, ja que no els queden més dies per emetre gales. Estan encantats amb la polèmica que els envolta, ja que crida als teleespectadors. Però això no impedeix que en Jorge Javier Vázquez vulgui dir la seva. 

jorge javier enfadat 3 telecinco

Telecinco

Fa molt de temps que el presentador ha deixat clar que no callarà el que pensa i que si hi ha alguna cosa que no li agrada, ho dirà. Des que ha començat el reality, de fet, que està deixant anar uns quants discursos en contra dels concursants. 

L'últim a rebre ha estat Suso, el més polèmic d'aquesta edició: "Està fent un concurs pèssim. No ho podria estar fent pitjor. Si pogués parlar amb ell, li fotria tres crits", deia en Jorge fa un parell de setmanes. Però ara ha anat més enllà i ha carregat contra ell amb encara més mala llet.

jorge javier enfadat 2 telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

"O fa un canvi radical o no tornarà a treballar. Té un gravíssim problema i no té cabuda a televisió". Així de contundent s'ha referit en Jorge a Suso, després d'emetre's unes noves imatges d'ell en les quals aprofita qualsevol excusa per discutir amb dones i menysprear-les. Les maneres del català no són adequades, i el presentador assegura que a vegades li fa fins i tot vergonya. 

Ara bé, certes informacions asseguren que si encara no l'han fet fora és perquè és el protegit d'un directiu de la cadena... Serà veritat?

Però aquesta no va ser l'única part tensa de la gala. Laura Matamoros és a plató comentant la participació de l'exparella del seu pare, Makoke. Un aparador perfecte per fer encara més evident que no la suporta. Què ha fet ara? Assegurar que durant tots aquests anys ha estat Makoke qui ha filtrat a la premsa informacions controvertides de Kiko Matamoros.

La periodista Mila Ximénez ha donat la raó a la jove: "Va haver-hi una història fa uns set anys sobre una presumpta infidelitat de Makoke i jo em vaig assabentar perquè m'ho va explicar ella mateixa a través del representant. Ella volia que sortís la història perquè Kiko la deixés".

makoke i laura matamoros  telecinco

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

La polèmica envolta els habitants de la casa de Guadalix, que viuen aïllats a les crítiques de fora però ben conscients de la repercussió dels seus actes. Qui serà l'expulsat d'aquesta setmana? Farà una bona audiència la gala de dijous?