Gran Hermano VIP segueix amb els teleespectadors ben inquiets. El debat d'aquest diumenge ha tingut de tot i ha tornat a enfadar l'audiència amb el comportament dels concursants. La setmana passada la direcció va voler dir "prou" a les crítiques i va enviar en Jorge Javier a dins de la casa perquè els esbronqués. Però sembla que de poc ha servit... Ja que Ángel Garó ha tornat a causar un gran rebombori. 

Què ha passat ara? El problema ha estat que la direcció li ha ensenyat un parell de missatges de Twitter que el criticaven... i la contestació del comunicador ha enfadat de valent. En el primer, un teleespectador deixava caure que potser tracta tan malament els companys perquè té un sentiment de superioritat en pensar en la trajectòria televisiva que té. Garó, davant d'això, no ha pogut controlar-se: "No contestaré una estupidesa així. La meva trajectòria segueix present. Però jo sé jugar. He portat aquí una estratègia molt meva. No entenc que la gent vulgui que jugui a aquest joc, però he jugat a un altre. A la meva vida normal no actuo". 

Una bona part de l'audiència va fer evident a la xarxa, llavors, que no trobava lògic que menyspreés la participació d'alguns usuaris en aquesta prova de contacte amb els teleespectadors. Calia que respongués de tan males maneres i menyspreant la persona que ha escrit el missatge? 

angel garo  gh vip

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

D'aquesta falta de respecte, van passar a una entrevista molt sincera de Verdeliss. La cinquena expulsada del reality va posar-se a plorar molt escandalosament en recordar els amics que ha fet dins de la casa, però encara més en veure que només un parell d'hores després que marxés, els bàndols dins de la casa ja han canviat. Suso i Asraf han passat, per exemple, a estar més a prop de Míriam i El Koala en adonar-se que són dos dels preferits de l'audiència.

verdeliss i barneda  telecinco

Fes-hi clic per veure l'entrevista / Telecinco

La falsedat regna dins de la casa de Gran Hermano, així com el desamor. I és que Suso i Aurah han trencat definitivament... poc després que sortís a la llum que la noia s'hauria pogut fer una prova d'embaràs dins de la casa. Els col·laboradors han evidenciat, per això, que estan totalment a favor d'aquesta ruptura perquè la relació era tòxica.

Això sí, del que més s'ha parlat a la xarxa ha estat de la visita de Belén Esteban a la casa. La col·laboradora va visitar els concursants i els va donar un consell que ha estat molt aplaudit: "No us fieu de ningú. Ni de la vostra ombra, que aquí veniu sols a guanyar un premi". 

Cada vegada hi ha més teleespectadors enfadats amb el format, però bé que el programa segueix fent una bona audiència. Diumenge, això sí, van quedar per sota d'un Masterchef que va veure com Santiago Segura treia la seva pitjor cara. Què faran durant la setmana?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat