L'últim programa de Masterchef ha tret a la llum la pitjor cara de Santiago Segura. El còmic no ha estat molt encertat durant la prova d'eliminació, en la qual s'ha atabalat durant l'elaboració de les postres. El resultat ha estat tot un desastre, el que ha motivat la seva expulsió. Era un dels preferits, sí, però evidenciar un mal perdre molt lleig tampoc no l'ha ajudat gaire.

La frustració de Segura l'havia de pagar amb algú, i la víctima va ser Paz Vega. L'actriu va rebre un dur atac del company, que va començar a imitar-la amb sorna i a retreure-li de molt males maneres que l'hagués dit que no ho havia fet bé: "A mi em vindrà a donar lliçons una que no va saber fer ni un gofra. Qui merda t'ha demanat opinió? Jo vull posar-me aquí, ben lluny de Paz. A un noi que està enfonsat li dius que ho ha fet malament. Jo no m'hi fico en les teves coses. Deixa'm tranquil. Mira que sóc simpàtic, però ha sortit el monstre que tinc a dins". 

Davant d'això, Vega no va poder impedir posar-se a plorar. Unes llàgrimes que els companys van recriminar a Segura, quan van dir-li que s'havia passat. Finalment es va adonar que havia estat molt cruel, per la qual cosa va abraçar-la i va demanar-li perdó. Així i tot, va criticar-lo: "No m'esperava la reacció de Santi la veritat, jo sóc molt natural i dic les coses sense ànim de fer mal ningú. I em sembla que ha estat una reacció fora de lloc". 

En confirmar que era ell l'expulsat, Segura va mostrar-se enfonsat: "Després de Masterchef, res. Això és la mort. Estic deprimit, totalment acabat. Em sento molt ximple. Arribar fins aquí és res, perquè no sóc ni semifinalista. Sóc un desgraciat com els anteriors concursants que han marxat". 

Amb tot, molts teleespectadors van criticar aquesta actitud i l'exagerat discurs. La xarxa, de fet, va omplir-se de comentaris ferotges que castigaven la reacció de Segura.

Almenys ja no hauran de seguir veient les seves enrabiades... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat