El professor d'Economia de la Universitat de Barcelona i tertulià Gonzalo Bernardos ja ha celebrat la castanyada. Ho ha fet al Tot es mou de TV3, on ha rebut una lliçó magistral de l'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, que li ha hagut d'explicar uns quants conceptes jurídics i d'altres d'educació elemental. Bernardos ha lluit la samarreta que tant li agrada, la d'antiindependentista militant, i ha intentat 'sabotejar' la intervenció de Boye. Repetim: ho ha intentat. El resultat, però, segur que no era l'esperat. Tot i els seus incessants esforços per tallar les intervencions del jurista, i d'intentar alliçonar professionals del dret sense tenir arguments per fer-ho, Bernardos ha quedat retratat, i li ha caigut una repassada antològica dels espectadors del programa.

Gonzalo Boye Tot es mou  TV3

Gonzalo Boye Tot es mou  TV3

I és que Bernardos venia fort, amb ganes de protagonisme. Que si les euroordres no són un afer jurídic, si no polític. Que si els belgues estan atemorits per les amenaces de la vicepresidenta Calvo si no lliuren Puigdemont a Espanya. Que si els estudiants que fan vaga, que si el Tsunami Democràtic... ha estat un no parar de interrupcions, de mala educació i d'arguments esmicolats pel lletrat, que al final s'ha cansat del comportament de l'economista i li ha etzibat: "Si me deja terminar...más que nada por educación". La clàssica reprimenda a l'alumne bocamoll que només molesta a classe. Les xarxes van plenes de comentaris al respecte.

Gonzalo Bernardos Tot es mou TV3

Gonzalo Bernardos Tot es mou TV3

El curs 2019-2020 no ha fet sinó començar i al professor Bernardos ja li esperen al setembre per recuperar assignatures. Una, la de dret. L'altre, la d'educació.