La cançó més famosa de la història d'Operación Triunfo va ser aquella que deia que A tu lado me siento seguro, a tu lado no dudo, a tu lado yo puedo volar. Parlava de persones. Però és extrapolable als animals de companyia. Sovint, o en moltes ocasions, proporcionen més alegries i afecte que els que t'envolten. I si no, que li preguntin a Roi i els seus sapoconchos (tortugues en gallec). Catalunya és terra de gossos, de gats, de periquitos, de tortugues i de hàmsters. Ens agraden els animals. Només cal veure com s'estimaven els espectadors el Carlitos, el Tyson o la Jingga del programa Veterinaris de TV3.

mascota6

TV3

Avui mateix han començat els càstings per trobar els nous triunfitos després de l'èxit dels Almaia, Aitana War i companyia.

Segur que entre tots ells hi haurà algun que faci uns galls indecents. Si no entra a l'acadèmia podria optar a millor mascota de Catalunya. Perquè avui a les 20h també comença a rodar un nou programa a La 2 de TVE: "La meva mascota i jo".

El programa buscarà la mascota més original de Catalunya. I l'encarregada d'anar amunt i avall serà una ex concursant d'Operación Triunfo: Gisela Lladó. La cantant recorrerà Catalunya fent servir una fórmula que darrerament prolifera molt en la televisió del país: voltar per tot arreu a la recerca d'històries sorprenents i emotives, tant dels animals com dels seus cuidadors. Una mena de Katalonski, però amb més pèls que els de Halldor Mar. Animalonski.

mascota3

Gisela acollirà també animals que ho necessitin i ens presentarà en societat la seva mascota Margarita:

Tot i que els seus seguidors d'Instagram ja van poder veure la Margarita en una publicació que va fer fa un temps. És una gateta:

A més d'ella, també intervenen en el programa els periodistes Sílvia Tarragona i Martí Atance. Potser han agafat la cantant pel look que va dur la quan va representar Andorra a Eurovisió...

mascota4

TVE

Llavors va dur un ocell al cap i un vestit d'estruç daurat. Es veuran molts ocells a La meva mascota i jo?