A més de ser coneguda com a cantant, Gisela també és una habitual d’Instagram i Youtube, en què enganxa els fans amb els seus vídeos.

Aquest cop, malauradament, ha fet servir les xarxes per explicar el difícil moment que està passant. La cantant ha hagut d’estar “dia i nit” a l’hospital al costat del seu pare, que encara està ingressat.

 

A post shared by Gisela (@giselaoficial) on

Tot plegat ha obligat l’exconcursant de la primera edició d’Operación Triunfo a cancel·lar els seus plans professionals, entre aquests, els vídeos que penja al canal Mitele de Mediaset, en què personatges coneguts diuen la seva, i Gisela ho fa sovint. Ja ha aclarit que la seva absència és “un fet puntual” i també el següent: “La setmana vinent estaré amb vosaltres”.

Hores després de la publicació, Gisela n’ha fet una altra per dir que els nombrosos missatges de suport rebuts “han fet efecte” i ara el seu pare es troba millor. Ella continua “aprofitant el temps a l’hospital”, on ha hagut de muntar-se una oficina improvisada. “Crec que d’aquí a no res podrem seguir cuidant-lo [el seu pare] a casa”, ha afirmat a la publicació, en què apareix amb el seu irrenunciable somriure.

La presència a l’’Oh Happy Day’, una incògnita

El programa de musicals de TV3, l’Oh happy day, s’emet els dissabtes a la nit, però es grava amb anterioritat. És per això que la presència de Gisela, que és membre del jurat, ara és una incògnita.

Tot i que el programa encara no s’ha pronunciat sobre la qüestió, caldrà veure si la catalana apareix al seu seient aquest dissabte, en un dia que serà clau: del pròxim programa en sortiran els finalistes de l’edició.