Aquesta nit, una cantant catalana viurà el moment més important de la seva vida a Los Angeles. És Gisela Lladó, que pujarà a l'escenari del Dolby Theater de la capital de Califòrnia per cantar a la gal·la amb més glamour del planeta Terra: Els Oscar. Gisela va posar la seva veu a la mítica pel·lícula Frozen (versions en català i castellà), i ha estat una de les artistes seleccionades per acompanyar la mítica Idina Menzel, intèrpret americana del "Let it go" original de la cinta, i que cantarà "Into the unknown", el tema la segona part de la famosa producció de Disney. Una fita somiada per qualsevol artista, i que omple d'emoció la barcelonina, a la que vam conèixer a la primera edició d'Operación Triunfo​.

Gisela Lladó Europa Press

Gisela Lladó Europa Press

A Gisela li ha costat molt arribar fins a la meca del cinema i a la seva nit més especial. I no parlem només d'esforç professional, d'una carrera seriosa i allunyada de frivolitats. No, la catalana ha patit de valent per arribar fins a Hollywood, per culpa de les connexions aèries durant el periple Barcelona-Londres-Mèxic-Los Angeles. Els nervis i el cansament ja són història, i està on fire. Amb prou feines pot contenir l'emoció amb les activitats més quotidianes, com un esmorzar. Ha penjat un parell de stories agraint el suport dels fans i els seus ulls humits demostren que és pura il·lusió. Tampoc han falta imatges que guardarà per sempre al seu àlbum personal, com la instantània amb la mítica estatueta. Gisela fa goig​.

Gisela Los Angeles Oscar @giselaoficial

Gisela Los Angeles Oscar @giselaoficial

@giselaoficial

Catalunya canta que fa patxoca. I ho saben a tot arreu. Sobretot als EUA, que coneixen com les gasten Rosalia, Aitana... i Gisela, aquesta matinada. Ella sempre "Vol volar". I volarà.