Els concursants de la primera edició d'Operación Triunfo ja són cantants de llarga trajectòria. Gisela és una de les més estimades: catalana, actriu de musical i propera. Res a veure amb algunes estrellitas d'aquell primer OT. Ara ha fet un vol Barcelona-Londres-Mèxic-Los Angeles per actuar a la gala dels Oscar posant veu a Frozen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial) on

Un èxit català a Holywood entelat per l'infern als avions. Drama per una artista que tan aviat com aterrava havia de cantar. Ha fet un vídeo atrapada a l'aeroport de Londres que recorda el d'Uri Sàbat: molt trista i enfadada contra British Airways,  etiqueta Mala gestión, nefasto @british arways:

mala gestion

Instagram

Explica Gisela, estupenda però tirada com una burilla a l'aeroport de Londres: "He perdido la conexión porque en Londres hay niebla, hemos salido 2 horas tarde. Mal gestionado por British Airways, mal informados. No nos han dado ninguna opción. Terrible. En fin, cuando hay un mal ensayo hay una buena función". 30 hores després sense posar un peu a un hotel fa un segon vídeo: Es fa un pentinat amb l'antifaç que donen els avions per dormir.

gisela ot cabell insta

gisela ot 2

gisela mireia comas

Mireia Comas

Tot a punt per aribar a la gala dels Oscar. El seu marit li ha fet de perruquer i la catalana clama als quatre vents l'amor pel seu corpulent home "Jose, es que vales pa tó". Oscar de perruqueria per Jose.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat