Gisela Lladó esta vivint un cap de setmana complicat. La cantant catalana, estrella del primer 'Operación Triunfo', ha quedat ingressada a l'hospital per culpa d'un problema dolorosíssim: un còlic nefrític. Una pedra en el ronyó, un autèntic malson que els que l'han patit no oblidaran fàcilment. Els metges, quan parlen amb afectats homes, sempre diuen el mateix: "És el més semblant a un part". Però clar, i si la pacient és una dona embarassada? Doncs sembla una broma de mal gust, a banda d'una situació que no es pot tractar amb els medicaments habituals. El dolor pot resultar incontrolable. Gisela, la pobra, ho està descobrint.

Haver d'anar al metge d'urgències quan estàs creant vida al teu interior és un tràngol ple d'inseguretats i temors. I en el cas de la cantant, embarassada amb 44 anys i amb un historial gens afortunat d'intents anteriors, resulta normal espantar-se. "Lo intenté de manera natural, pero tuve dos abortos", va explicar a 'Hola!' en anunciar l'embaràs al costat de la seva parella, José Ángel Ortega. Després van provar la fecundació in vitro. "Vino la pandemia y el tema se alargó. Mi reserva ovárica no era la idónea. Fue difícil. Tuve que hacer cinco estimulaciones, que eso también es un proceso de mucha hormona, muchos pinchazos. Solamente quedó un embrión viable, que es este que está ahora dando caña". Tanmateix, va viure un altre ensurt fa ben poquet: "Se produjo un desprendimiento del saco gestacional. Fue un momento de crisis, colapsé. He tenido que estar dos veces en cama"Poca broma.

La Gisela, sortosament, se'n sortirà. No hi ha cap problema amb la gestació i el seu estat millora a poc a poc, dins de les possibilitats. Des de l'hospital agraeix la preocupació dels seus fans, que no deixen d'enviar-li energies positives i desitjos de recuperació fulgurant. "Lo primero que quiero hacer es tranquilizaros. Me ha salido una piedra en el riñón y tiene que salir de alguna manera, pero como estoy embarazada el cuadro se complica un poco. Es algo que se pasa muy mal, es muy doloroso y como estoy embarazada no me pueden medicar como a cualquier otra persona. Aquí estoy muy bien controlada, cuidada, medicada y bueno, aunque es dolorosísimo, dentro de todo estoy bien". El seu rostre és de molèstia, de cert patiment, però suportable. Gran notícia. 

Gisela hospital Instagram
Gisela, embarassada i a l'hospital / Instagram

La cantant porta 5 anys buscant un fill o filla, i no pot amagar la il·lusió que li fa aquesta aventura vital. Ara bé, la cautela sempre l'acompanya: “Es un embarazo de riesgo. Me preocupa y me da miedo. No quiero saber el sexo del bebé por no encariñarme”, li va confessar a Sonsoles Ónega, durant una visita al plató d'Antena 3. Celebrem que tot hagi quedat en un ensurt i que el seu somni, i el de la seva parella, estigui cada cop més a prop. Ben aviat donarem la benvinguda a una criatura molt desitjada, que al·lucinarà quan sàpiga que la seva mami és la Frozen. Normal.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!