El periodista Gerard Romero fa temps que és un dels referents a Twitch i a les xarxes, on revoluciona el personal culer amb el seu 'Jijantes', explicant tot allò que sap sobre l'actualitat blaugrana o popularitzant les seves personals hakas quan n'ha de dir alguna de grossa o hi ha nous subscriptors. El comunicador de Vilanova i la Geltrú és un dels noms amb més seguidors d'un temps ençà, i encara més des que va entrar a formar part de la troupe del seu tocayo Gerard Piqué a la Kings League, sent un dels presidents dels equips que hi participen. Qui li anava a dir a Romero que avui en dia tindria tanta notorietat, sobretot, el dia que li van dir a RAC1 que deixava de participar en les retransmissions d'El Barça juga a RAC1, capitanejades per Joan Maria Pou.

romero wild2
Gerard Romero, amb Jordi Wild / YouTube
romero wild
Gerard Romero, amb Jordi Wild / YouTube

En una conversa amb el youtuber català Jordi Wild, Romero s'ha deixat anar com ja va fer temps enrera quan el va entrevistar l'APM? de TV3. Aleshores no es va mossegar la llengua sobre el seu polèmic adeu a l'emissora privada de ràdio i va disparar amb bala: "De RAC 1 vaig marxar perquè es va prendre una decisió que em va saber molt de greu, treure'm de les retransmissions del Barça. Em recol·locaven a fer les nits amb Aleix Parisé. Al final et fan fora de la ràdio líder de Catalunya, tot i que a RAC 1 no s'hi està tan bé com la gent es pensa. Econòmicament la situació és complicada per un redactor base". Després, a El Periódico, va anar més enllà: ""Hace un año mis padres me decían: ¿Estas seguro de dejar RAC1? Y lo estaba. Cuando Joan Maria [Pou] me dijo 'te sacaré de los partidos porque no me acaba de gustar el rollo que llevas'".

gerard romero instagram
Gerard Romero quan treballava a RAC1, instagram

Ara, amb Wild, ha aprofundit en aquesta qüestió: "Joan Mª Pou me dijo que quería caras nuevas y quería cambiar. Básicamente le molestaba. Él consideraba que yo quería tener demasiado protagonismo cuando no lo tenía que tener porque el protagonista era él. Muchas retransmisiones de RAC1 eran lineales y dormían a las cabras y yo intentaba activarlo, agitar y hacer show con gracietas y muchos días no le gustaba. También me dijo que alzaba el tono en muchos debates y que no había tratado bien a algunos compañeros. Me dolió muchísimo, fue una patada en los huevos". Tenien relació personal, més enllà de qüestions professionals?, vol saber Wild. I ell no pot ser més directe: "Bueno... él me casó, fue el mestre de cerimònies. Como amigo me faltó que durante la temporada no me dijera nada. Se esperó al final, gracias por venir, hasta luego. Lo profesional pasó por encima de lo personal. La amistad se rompió, no me volvería a casar". No es tornaran a repetir, doncs, aquestes imatges del casament del Gerard, on fins i tot en Pou es va disfressar d'Olaf de Frozen:

pou i romero boda
Joan Mª Pou, mestre de cerimònies del casament de Gerard Romero / @fotlipou
pou olaf
Joan Mª Pou, fent d'Olaf com a mestre de cerimònies del casament de Gerard Romero / @fotlipou
pou olaf2
Joan Mª Pou, fent d'Olaf com a mestre de cerimònies del casament de Gerard Romero / @fotlipou

Pots escoltar el duríssim retret en aquest fragment de la conversa amb Jordi Wild:

No ha estat l'únic comunicador a qui ha deixat amb les orelles tremolant. També ha carregat durament contra un periodista, presentador dels esports de La Sexta i tertulià habitual d'El Chiringuito de Josep Pedrerol, el madridista José Luis Sánchez. Per què? Pel seu madridisme encegat contra tot el que tingui a veure amb el Barça? No. Per com parla de Catalunya: "Es un anticatalanista. Con él no hay ningún show. El personaje se lo ha comido a él". Seria capaç Romero de compartir plató amb ell?: "Yo no voy a ir nunca a ningún sitio donde esté este señor no vale la pena. ¡¡Cómo ha tratado a los catalanes!! Públicamente, no sé, pero de forma privada...".

Romero, desfermat. Només li va faltar una haka.