Gerard Piqué ha tingut un dimecres mogudet, sobretot en clau xarxes socials. Se les va tenir amb l'extenista suís Stanislas Wawrincka per la Copa Davis, ha hagut d'aguantar com molts usuaris li parlaven del show de la seva ex Shakira als MTV i no ha parat d'escriure emoticones i frases a l'ex xarxa de l'ocellet, com un explícit "Voy muy caliente" amb una promoció de la Kings i la Queens League. No sabem si Piqué, quan era un jove de dinou anys, també anava caliente, però suposem que sí, com tots els nois a aquella edat. D'aquella època ha parlat precisament amb el seu gran amic i un dels presidents de la Kings League, l'streamer Ibai Llanos.

pique ibai2
Gerard Piqué i Ibai Llanos

Els dos compis han recordat anys passats amb nostàlgia, especialment el temps que l'exjugador del Barça va jugar a l'històric Saragossa. Era la temporada 2006 - 2007, una etapa on el central va jugar cedit pel Manchester United al club aragonès. Tenia només 19 anys i va acabar disputant 28 partits oficials a les ordres de l'entrenador Víctor Fernández. Temporada on va marcar el seu primer gol com a professional el 24 de setembre del 2006 al Madrigal, el camp del Vila-real. Era el minut 90 de partit, però el seu equip va perdre per 3 a 2. Piqué s'ho va passar pipa quan va jugar al Saragossa. En alguna ocasió ha dit que “En Zaragoza lo pasé muy bien. Tenía dos horas y cuarto en coche a Barcelona y el trayecto de Los Monegros me lo sé de memoria. Había semanas que lo que hacía era dormir durante el día, por la noche me iba a Barcelona, salía de fiesta y, sin dormir, volvía y entrenaba. Era una locura”. Fins i tot, li va fotre una trola al seu entrenador: “Víctor Fernández ya me conocía. Un día no sé qué mentira le dije, que mi novia estaba embarazada… y no tenía ni novia. Víctor me dijo: 'No tengo por qué no creerte, pero no te creo'”.

pique zaragoza
Gerard Piqué, en la seva època al Saragossa

Piqué, geni i figura, ha recordat aquells temps amb Llanos. "Cuando jugaba en Zaragoza había un local escondidito, un bar pequeño, ahí en el rinconcito, no te veía nadie. Se llamaba 'El buscón', no sé si existe aún. Buah! No sabes lo que era. Hacía de DJ y todo". "El dueño de El Buscón era Gerard Piqué i Bernabéu, ¿no?", li diu amb sorna Ibai. I ell, que gairebé li dona la raó: "Era un dueño por detrás. No el que daba la cara, ¿sabes? No era el testaferro. Era otro. Yo estaba por detrás. Servía copas... hacía de todo ahí. Pero bien, además, o sea, bien, controlando. Es que Zaragoza es Zaragoza, tío. Primeras experiencias, cositas...". Ja ens el podem imaginar en aquest bar de copes del casc antic de Saragossa. Piqué, desfermat i en su salsa.

@justclipssssss PIQUE TRABAJABA DE ILEGAL EN UN BAR EN ZARAGOZA🤣🤣🤣 #ibaillanos #pique #zaragoza #bar ♬ sonido original - JustClips
el buscon
'El Buscón' de Saragossa, on Piqué va començar les seves "primeras experiencias y cositas"

 Piqué, geni i figura, i que als 19 anys ja apuntava maneres. Meravellós.