Hi ha maneres de començar un nou any. I hi ha MANERES de començar un nou any. Entre les primeres, algunes de grotesques, com el vestit de C3PO de Cristina Pedroche a les campanades de Cap d'Any a Antena 3, o de simpàtiques i aplaudides, com el piquito que es van fer Toni Cruanyes i Tomàs Molina davant els espectadors de TV3 o els morritos de Leo Messi i Antonela Roccuzzo. Però entre les MANERES amb majúscules hi ha el que han fet Gerard Romero i Lisbeth Cid, que han decidit encetar el 2020 per la porta gran: casant-se.

boda gerard romero4

@lisbethcid

No és habitual menjar-se el raïm mentre promets amor etern o li poses l'anell de matrimoni a la persona que més estimes del món. Però el periodista de RAC1 i la seva ja dona han decidit que aquesta seria la manera més inoblidable de recordar el Cap d'Any del 2020. I a fe que així ha estat. Romero és, probablement, el membre de les transmissions d'El Barça juga a RAC1 més original, peculiar i apassionat. Viu les victòries del Barça i els gols de Messi com si no hi hagués un endemà i desperta en els oients un somriure permanent amb les seves reflexions i amb les seves entrevistes a la llotja. Per això no ens hauria d'estranyar que hagi triat casar-se en una data com aquesta.

boda gerard romero3

@gerardromero

31 de desembre del 2019. La Farinera de Sant Lluís, al Pont de Molins, al bell mig del cor de l'Alt Empordà. El lloc triat pel locutor i la seva parella per donar-se el "sí, ho vull" davant dels seus familiars i amics, que van acollir la proposta d'anar de casament l'últim dia de l'any amb els braços oberts i els preparatius pertinents.

boda gerard romero2

@gerardromero

boda romero2

Fins que va arribar el moment que Romero i Cid van aparèixer davant de tothom, espectaculars i guapíssims i amb una cara radiant de felicitat. Només cal veure la imatge de tots dos i llegir el que s'han dedicat l'un a l'altre: "Quina princesa que tinc per a tot la vida", escrivia ell. "Preparats per ballar tota la vida!", deia la Lisbeth. 

Una festa que va comptar amb la presència de Ramon Mirabet o Miki Núñez, que va interpretar una deliciosa versió del seu sentit tema "Escriurem", i on els nuvis van donar-ho tot damunt la pista de ball:

pou i romero

@fotlipou

Però si un es casa a cinc minuts de Figueres, al costat del museu dedicat a un geni com Dalí, no hi podia faltar la nota surrealista i hilarant: un mestre de cerimònies molt especial, un Joan Mª Pou embotit en la pell de l'Olaf de Frozen. Desconeixem si la veu dels partits del Barça a RAC1 va cantar "El cielo será azul, y allí estaréis tú y tú... ¡Y haré lo que quiera que haga la nieve en veraaaano!" dedicat als nuvis, o si abans de dir unes paraules algú va cridar "Fot-li Frou(zen)!" en lloc del seu "Fot-li, Pou!", però la imatge és impagable.

pou olaf

@damialopez

pou olaf2

@fotlipou

Doncs com va immortalitzar el ninot de neu més famós de Disney, "hay personas por las que vale la pena derretirse". Segur que això és el que senten en Gerard i la Lisbeth l'un per l'altre. Enhorabona a la parella.