La cancel·lació de 'Sálvame' s'assembla a un partit de futbol: tothom diu la seva perquè n'és un expert. Però clar, és normal, els ingredients pertanyen al món de la cultura popular i del mainstream de l'entreteniment. Televisió, gols, safareig. Un còctel molt potent. Que Mediaset retiri el programa més famós​ de la seva graella ha provocat una sacsejada digna d'un Barça-Madrid, i com passa amb els Clàssics, els aficionats d'un i l'altre equip, els pro-Sálvame i els Anti-Sálvame, mai no es posaran d'acord. En aquest últim grup trobem molts famosos i VIPS que s'han sentit maltractats pel programa de Jorge Javier Vázquez. Un d'ells és, des de fa uns dies, company de feina dels futurs acomiadats: Gerard Piqué

Piqué ha col·locat la Kings League i la Queens League al grup audiovisual, cada cap de setmana tindrem un partit en obert a Cuatro. L'estrena va ser aquest passat cap de setmana, amb números discrets i calcats dissabte i diumenge: 3'5%. Però clar, és que Cuatro és discreta tirant cap avall. Fora de 'First Dates' trobar cap contingut que superi el 4% és una proesa. No sabem què passaria si la competició es retransmetés per Telecinco, si podria aspirar a marcar les dades de 'Sálvame' durant més d'una dècada. Mai ho sabrem, o sí, ves a saber. Potser la IA té la resposta; els humans, tret de Rappel, no. El que sí sabem sense necessitat de veure el futur en una bola de vidre és què en pensa Gerard sobre Jorge Javier, Belén Esteban i companyia. I, coneixent Piqué, ja es poden imaginar que no s'ha quedat a mitges.

Jorge Javier Vázquez Telecinco
Jorge Javier Vázquez  / GTRES

Gerard Piqué, nou fitxatge de Mediaset, es mulla sobre la cancel·lació de 'Sálvame'

El primer After Kings de la temporada, el programa de debat que analitza la jornada de la competició, va tocar el tema. Piqué entra, 'Sálvame' surt. El català, xerrant amb Ibai Llanos, Kun Agüero i companyia, la deixa caure: "Hemos hecho que se acabara Sálvame". Ho diu amb tota la ironia del món, sabent que hi hauria xivarri al plató. I efectivament, els tertulians i presidents li posen el gol en safata. "¿Estaba dentro del contrato?" L'exfutbolista comença el xou: "No, no. La verdad que no. No era por contrato que impuse que se acabara Sálvame. Que se haya acabado pues no me parece mal". Primer mastegot. Vindrien més.

Gerard Piqué Twitch
Gerard Piqué a l'After Kings / Twitch
Patiño Sálvame T5
María Patiño es trenca a 'Sálvame' / Telecinco

"¿Qué te ha hecho Belén Esteban?" Piqué desencadenat

L'Ibai, encès, l'interroga: "¿Qué te ha hecho Belén Esteban?" Persona equivocada: hagués estat millor demanar-li per María Patiño, per exemple. De fet la Belén és fan de la Queens League i de l'equip de Gerard Romero, és una Jijanta. En tot cas, el '3' remata: "No me llevo mal... Pero es indecente todo lo que hacen en ese programa. Es todo mentira. Además, para la sociedad es mejor que se acabe. Ya tenéis el titular". El món és més sa sense 'Sálvame', toma ya. Potser algú li hauria d'haver repreguntat si la societat és millor amb sobredosi d'Ana Rosa Quintana. Ens quedarem sense saber què en pensa d'això. Mentrestant, tenim clar que la venjança ha arribat: els programes i la majoria dels professionals relacionats amb 'La Fábrica de la Tele' han estat hostils contra ell i Clara Chía, mentre defensaven Shakira sense amagar-se'n. 

Belén Esteban Gerard Romero Isma Juárez Instagram
Belén Esteban, Gerard Romero i Isma Juárez / Instagram
Piqué y Clara Chía GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES

Piquè fent amics. Hi ha coses que no canviaran mai.