La ruptura de Shakira i Gerard Piqué enganxa el públic per moltes raons. Són megafamosos, té una sucosa banda sonora de venjança, els detalls íntims fan les delícies dels més tafaners... i per un motiu cada vegada més acusat: permet una barra lliure infinita de bilis. En aquesta categoria el team Shakira és el principal protagonista, perquè siguem clars: amb l'excusa de defensar la part agreujada per una infidelitat i abandonament amorós, els seguidors de la cantant es permeten el luxe d'insultar a tort i a dret, sense mesura ni descans. Que ho facin amb Piqué pot ser comprensible malgrat haver excedit els límits en més d'una ocasió. Fer-ho contra tercers, com la 'sogra' Montserrat Bernabeu o principalment la nòvia Clara Chía és menyspreable.

Shakira va obrir la porta a l'ofensiva brutal contra la jove catalana de 23 anys, citant-la en termes pejoratius en la 'Session#53' amb Bizarrap. Aquella lletra humiliava Chía com a dona, "yo valgo por dos de 22", "clara-mente no vales nada", Ferraris, Twingos, Rolex i Casios. Si la teva ídola ho fa, per què no jo, el fan més fan del planeta fan, el justicier universal del shakirisme? Això és el que pensa una enorme quantitat d'opinadors del serial, basant-nos en la seva violència verbal contra la Clara. Mofes, vexacions, atacs injustificats, maldat... La barcelonina està aguantant de tot i més. I demostra una paciència que ja la voldríem per a nosaltres, la veritat. Ara bé, el dia que peti tot s'acosta, perquè la cosa s'ha anat de mare.

Shakira The Tonight Show Jimmy Fallon Youtube
Shakira al 'The Tonight Show' de Jimmy Fallon / Youtube

Les televisions de Miami odien Clara Chía

El gruix dels acèrrims de la de Barranquilla es troben, evidentment, a l'altra banda de l'Atlàntic: Colòmbia i Miami, amb les televisions dels EUA de parla hispana com a màxim altaveu. Els programes de safareig de cadenes com Univision o Telemundo s'estan posant les botes. Van amb la destral, els importa tot un rave. Només hi ha una consigna, la de fer sang a la major glòria de Shakira. L'últim episodi és un dels més repugnants dels que hem viscut en tot aquest periple, i té a una famosa presentadora de 70 anys com Laura Bozzo com a protagonista. No és la primera vegada que vomita contra Piqué, però el que acaba d'escriure sobre Clara Chía ho supera amb escreix. La tertuliana de 'La Mesa Caliente' reaccionava de la pitjor manera a un article de la revista People on ensenyaven unes imatges que va publicar EN Blau fa dies: la Clara suant la cansalada al gimnàs.  

Clara Chía fitness @clagerfans
Clara Chía al gimnàs / @clagerfans

La veterana estrella Laura Bozzo perd l'oremus contra la nòvia de Gerard Piqué

Els comentaris de la peruana són intolerables: "Cuerpo espectacular, pero robamaridos sin neuronas. Estas mujeres me causan asco". La Laura no acaba d'aterrar en el món del hate mediàtic, i com que sap perfectament que s'ha passat vint pobles, intenta argumentar a la desesperada. "Siempre supo que estaba destruyendo un hogar y tuvo la falta de dignidad de meterse en la casa de la esposa". Però com que la mala bava li traspua pels porus, torna amb més bajanades i moralines: "La belleza está en el alma y en los valores que ella no tiene". Que truquin Paulo Coelho o Mr. Wonderful, que Bozzo arriba amb força per pispar-los el negoci de les frases de carpeta. Parlar de bellesa interior amb manifestacions com aquestes d'un deliri de campions. Li donarem una medalla, sembla que la necessita. 

comentarios Laura Bozzo sobre Clara Chía Instagram
comentaris de Laura Bozzo contra Clara Chía / Instagram
Laura Bozzo contra Clara Chía Instagram
Laura Bozzo contra Clara Chía / Instagram
Laura Bozzo Instagram
Laura Bozzo / Instagram

Piqué ha comès errors, d'acord. Shakira segur que també, tot i que d'aquests no se'n parlin. Però deixeu en pau la Clara. Ja n'hi ha prou.