El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, continua fent de les seves en el seu compte d'Instagram, que per a alguna cosa és el seu compte personal i allà fa el que li dona la real gana, faltaria més. Si fa molt pocs dies va sorprendre a tots amb una preciosa foto tipus selfie juntament amb els seus dos fills Milan i Sasha, fruit de la seva relació amb la cantant de Colòmbia, Shakira, ara ha tornat a sorprendre amb una imatge que no ha passat desapercebuda per a ningú. I repetim, ningú. Una foto molt cridanera, alhora que dolorosa, les coses com són, que acumula molts 'm'agrada' i comentaris.

Una captura que la parella de la cantant nascuda a Barranquilla ha compartit en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 19 milions de seguidors, durant la nit de dissabte 14 d'agost en plena onada de calor. Una foto que el jugador de futbol va publicar el mateix dia que el seu nom va aparèixer en tots els mitjans de comunicació, per la decisió presa amb directius del club català de rebaixar-se el sou perquè el Barça pugui fer nous fitxatges per a la pròxima temporada. Mostrem la foto més impactant de Piqué, a continuació. Abans el preciós retrat que es va fer amb els seus dos fills, rossos com ell.

gerard piqui fills milan sasha

Perfil d'Instagram de Gerard Piqué

"Olives", que es tradueix a "olives". Aquest és el missatge d'una paraula que Gerard Piqué, demostrant la seva facilitat pels idiomes, ha escrit en el seu compte d'Instagram en anglès. Missatge que acompanya amb una imatge molt impactant, potser la més impactant de totes les que fins ara ha compartit a les seves xarxes socials. No exagerem. Un retrat tipus selfie, per no perdre costum amb el que porta fent des de fa poc més d'un mes, en el qual Piqué, després de passar una llarga jornada sota els rajos del sol, ha acabat completament vermell i cremat.

Foto que evidencia la importància de posar-se protector solar i de no exposar-se al sol en les hores que més apreta, especialment entre les dotze del migdia i les quatre de la tarda. Retrat que el central del Barça, lluint una estiuenca samarreta de cotó gris de tirants, s'hauria fet a la terrassa de la seva mansió de Barcelona, tal com es pot veure en la imatge, amb els llums de la ciutat comtal a la llunyania darrere seu. Parlem d'això:

gerard enganxada vermell

Perfil d'Instagram de Gerard Piqué

"Les olives són verdes i tu estàs vermell", "Cremadet", "Gamba", "Tomàquet cherry", "T'has cremat molt" o "Necessites una mica d'aftersun". Aquests són alguns dels molts missatges, més d'11.000, que s'acumulen a l'última foto del català. Una imatge, per cert, en la que diverses persones asseguren que Piqué no està cremat i que el color vermell de la seva pell, dolorós a simple vista, podria ser fruit d'un dels molts filtres que existeixen per modificar les fotografies que es publiquen a Instagram.

Un dubte, sobre si realment s'ha cremat o si es tracta d'un efecte òptic, del qual Gerard Piqué no s'ha pronunciat, i tampoc s'espera que ho faci. L'important és fer parlar. Sigui com fos, a les vuit de la tarda del diumenge 15 d'agost tots els seus seguidors podran sortir de dubtes, sobre el color de la seva pell, quan el vegin aparèixer en el Camp Nou en el partit que enfrontarà al Barça amb la Reial Societat. Un partit amb una sonada absència, la de Leo Messi, qui es troba a París des de fa ja diversos dies després de fitxar pel Paris Saint-Germain per tres anys i un sou anual net de 40 milions d'euros.