Des de fa exactament un mes, el 13 de juliol del 2021, el jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, està compartint una infinitat de selfies de la seva cara, en un primeríssim pla, a través del seu compte d'Instagram on acumula més de 19 milions de seguidors, que es diu aviat. Unes fotografies que, en el dia d'avui, les coses com són, moltes persones continuen sense entendre el motiu. Molts dubten sobre si es tracta d'un joc, una aposta amb algú, avorriment total i absolut, ganes de fer parlar o simplement perquè ara es veu més guapo que mai i vol compartir la seva bellesa amb els altres.

Sigui com fos, el cas és que en les últimes hores, per no perdre la tradició, el jugador de futbol català ha tornat a compartir una foto de la seva cara, un primer pla. Encara que en aquesta ocasió no apareix sol. Ho fa acompanyat de dues persones molt especials per a ell. Parlem, ni més ni menys, que dels seus dos guapos fills de cabell ros, Milan i Sasha, fruit de la relació que des de fa ja molts anys el de Barcelona manté amb la cantant de Colòmbia, nascuda a Barranquilla, Shakira. Mostrem la foto dels tres, a continuació. Abans una selfie de Gerard i Shakira:

gerard enganxada shakira insta

Perfil d'Instagram de Gerard Piqué

Més d'un milió de 'm'agrada' i més de 8.500 comentaris, i pujant. Aquesta és la brutal repercussió que està tenint l'última foto que el jugador del FC Barcelona ha compartit a les seves xarxes socials. Una captura que Gerard Piqué acompanya d'un missatge escrit en francès, demostrant el seu domini dels idiomes, de tan sols tres paraules. "Les Trois Mousquetaires", es pot llegir. Escrit, per cert, que molts han interpretat com una picada d'ullet a l'equip Paris Saint-Germain, pel qual recentment ha fitxat Messi després de deixar el Barcelona després de 20 anys.

En la fotografia, ell apareix en el centre, posant cara de circumstàncies amb els ulls bastant oberts. Els seus fills apareixen al seu costat. En l'esquerre Milan, el més gran els dos. En el dret, amb el cabell molt ros igual com la seva mare, Sasha, nascut a la clínica Teknon de Barcelona el gener del 2015. Una instantània que tant li ha agradat a Gerard Piqué, que no només ha compartit en el seu perfil d'Instagram, sinó que també ha publicat en les seves històries. La foto de la que estem parlant és la següent:

gerard piqui fills milan sasha

Perfil d'Instagram de Gerard Piqué

"No posis als teus fills en això", "No arrosseguis als teus fills cap a la teva bogeria", "Els nens no", "Milan és clavat a tu", "La meva foto preferida", "Que macos esteu els 3, són iguals que tu", "Un trio deluxe" o "La pròxima foto amb Shakira". Aquests són només alguns dels moltíssims comentaris que es poden llegir a la publicació, per part dels seus seguidors, de totes les parts del món. Una fotografia, per cert, que de moment no compta amb el 'm'agrada' de la cantant Shakira. Potser és perquè no ha vist la foto, o potser perquè no li sembla bé que sent menors apareguin en l'Instagram de la seva parella. Encara que aquesta última teoria podria no tenir molt sentit, ja que ella, el passat 8 de juny, va compartir a les seves xarxes una bonica foto del seu fill Sasha amb els seus professors de surf, un dels esports favorits de la família. Parlem d'això:

sasha surf foto shakira

Perfil d'Instagram de Shakira

A més, el 10 de juliol, un mes i dos dies més tard, Shakira va tornar a sorprendre tots amb una altra foto dels seus fills. Per a l'ocasió, d'esquena acàmera amb un grup d'amics. Una captura que la de Barranquilla va prendre a bord d'un luxós iot mentre van gaudir d'unes exquisides vacances d'estiu a les Bahames, concretament a l'illa privada Blue Lagoon, que es tradueix a Llacuna Blava, ubicada a 5 quilòmetres de la capital, Nassau. No hi ha dubte: Milan i Sasha són la millor feina que Shakira i Piqué han fet. De llarg.