Leo Messi ja no hi és i la Lliga comença aquest cap de setmana amb un apassionant Barça-Reial Societat, sense Messi. Els 30 mil espectadors que aniran al Camp Nou podran mostrar què en pensen. Els jugadors acaben les vacances i un dels que en porten més és el segon capità Gerard Piqué.

Veient l'equip, és l'única estrella carismàtica que queda, amb do de paraula i capaç d'animar un club deprimit. De moment ho fa amb un Instagram ple de selfies, només aturat pel trauma Messi. El 3 del Barça segueix de vacances a Andorra. Piqué i Shakira tenen casa a la Cerdanya i s'escapen al país veí on Piqué hi té negocis i un club de futbol.

234101334 195514085890963 9144071240252492819 n

Gerard Piqué a Andorra, Instagram

Piqué és amant de les emocions fortes, per això porta 20 anys al Barça. I la família ha comprat entrades per Naturland, una mena de parc d'atraccions natural al Pirineu. S'han separat de dos en dos: Shakira amb Milan i Piqué amb Sasha, per enfilar-se en l'atracció estrella del parc, el tobotronc, 

Dos i dos amb els fills que més se'ls assemblen físicament, el gran Milan és un mini-Shakira i el petit Sasha un mini-Gerard:

pique milan sasha GTRES

Gerard Piqué i els fills, GTRES

Al vídeo d'Instastories s'hi veu Piqué comandant el trineu i un molt més gran Sasha, parlant en perfecte català amb el seu pare i enfilats al trineu biplaça al tobogan de natura més llarg del món, 5,3 km. 

Són 3 vídeos que fan venir ganes de fer la baixada, entre arbres i boscos pirinencs espectaculars i apte per nenes petits acompanyats d'un adult. Xulíssim. Cliqueu els 3 vídeos amb l'àudio

Instagram Pique

Per comprovar com ha crescut el fill petit de Piqué i Shakira que té 6 anys només cal comparar:

sasha pique GTRES

Sasha Piqué fa 3 anys, GTRES

pique i sasha a instagram

Sasha Pique ara, GTRES

La conversa entre pare i fill a tota velocitat és en català:

-Gerard: Vols anar més ràpid? Venga, més ràpid. Ueeeee, joder! òstia. Eh tiu que això va molt ràpid

-Sasha: Aaaah

-Gerard: Què vols anar, més lent?

-Sasha: Sí

-Gerard: Vale, vale, vale

-Sasha: La mama i el Milan es mataran

-Gerard: (riu)

-Sasha: Aquí un nen d'un any començarà a plorar

-Gerard: Mira la curva, ueeee

pique sasha tpobogan Instagram

Sasha al trineu, Instagrama

Què feia Shakira? Com revela el petit anava en un altre trineu. La colombiana adora lliscar i ha mostrat com carrega la furgoneta de planxes de surf i skates, sobre rodes o sobre ones, Shakira s'ha fet una surfera:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

shakira ig

shakira furgo

Shakira a la furgoneta que condueix, Instagram

Porta "la merienda para mis hijos, tablas y cascos para mis hijos. Así vivimos en este momento". Deu ser un vídeo antic perquè Andorra és molt lluny del mar on fan surf. Però fa patxoca.

----

Sasha Piqué és protagonista en les hores que Thiago Messi ha estat Trending Topic. Els fills dels cracs del Barça són adorables:

Un incident que mai s'hauria d'haver produït a la porta de la casa dels Messi a Castelldefels, El vídeo que han gravat mostra uns visitants increpant Messi i des de dins se sent la veu infantil, probablement d'un dels fills de Messi. Els autors del vídeo creuen que és el gran, Thiago que al novembre farà 9 anys. Escoltin bé:

porta casa messi

thiago messi ig

Incident amb Thiago Messi, Instagram

Uns cretins criden "Por dónde salió Messi, nos vamos a reir de Messi" i des de dins el que sembla Thiago respon "Nos vamos a reír nosotros de tu padre". Esclata tothom a riure. Thiago no és el mitjà, Mateo, una estrella als mitjans, però se li assembla.

Els Messi conservaran la mansió a Castelldefels, a la urbanització Bellamar. Una zona exclusiva on Messi va comprar la casa per 6 milions amb pista de pàdel, pista de futbol i piscina.

Que no toquin a Messi. Ni a Piqué.