Gerard Piqué ha tornat a la disciplina del FC Barcelona. Una notícia que no estava clara. La seva traumàtica separació de parella, afegida a la lesió que li va fer perdre's bona part del final de temporada i els dubtes de Xavi sobre el seu encaix en el nou Barça feien pensar que potser abandonaria el club per salvar la seva unitat familiar i marxar a viure amb Shakira a Miami on té una mansió, on hi ha el gruix de la indústria del disc i on Piqué podria jugar a la Lliga de soccer nord-americana. Però no. El central està decidit a tornar a ser el millor del Barça i s'ha reincorporat als entrenaments. Molt buscada la seva imatge, amb cara de pomes agres:

gerard pique FCB

Gerard Piqué/ foto FCB

gerard pique FCBarcelona
Gerard Piqué/ foto FCB

Gerard Piqué amb roba d'entrenament dins el gimnàs fent cames i braços, bicicleta i peses, aïllat, sense mostres d'afecte i alegria d'altres companys com Pedri o Ansu Fati. Piqué no està per orgues. Té un bon merder a casa a causa d'una relació extramatrimonial, tot i que mai no s'ha casat amb Shakira, amb una ja famosa cambrera del carrer Tuset de Barcelona. Ara segons publica el digital Informalia, Shakira està recabant informació de Piqué a través de detectius privats per si ha de destapar la suposada roba bruta del culer.

gerard pique suecia GTRES
Gerard Piqué durant les vacances/ GTRES

L'únic conflicte real que queda entre la cantant i el futbolista són els nens. Els diners, les cases, el patrimoni... tant se val. Ell és ric i ella és molt rica. No es barallaran pels diners sinó per la custòdia dels menors, Milan i Sasha. Amb més raó si Shakira vol marxar d'una Catalunya on mai s'hi ha acabat de trobar a casa. No hi té amics, la família és la del seu ex i ara marxa cada setmana als EUA per fer de jurat d'un talent show de ball a la TV. Aquí només li queden els nens. Però cap jutge de Dret civil no donaria la custòdia a la mare si això suposa que marxin del país on han nascut, s'han escolaritzat i tenen tots els referents. Per això Shakira estaria preparant un suposat informe anti-Piqué demolidor.

Gerard Piqué Milan i Sasha a Wimbledon EFE
Gerard Piqué, Milan i Sasha a Wimbledon EFE

Escriu Informalia que Shakira "Va a ir a saco, sin contemplaciones. Sus abogados están trabajando en el asunto y si no hay un acuerdo previo tendrán que llegar a juicio. Pero habrá acuerdo", La colombiana tiene difícil romper el arraigo de sus hijos a España, pero no imposible. Desde el entorno del futbolista admiten que hay cierto temor porque Shakira saque a la luz trapos sucios de Piqué si fuera necesario forzar las negociaciones. Lo va a hacer si tiene que jugar esa baza. Es por ello por lo que tiene a personas rascando información y elaborando el macro-informe Piqué, con todas las andanzas de él y algunas sorpresas que no van a dejar a nadie indiferente. Hay cosas que podrían hacerle mucho daño, y no solo en cuestiones de pareja, o familiares".

Shakira gafas GTRES
Shakira/ GTRES

El digital que ha parlat amb l'entorn de l'exparella conclou: "Piqué se ha buscado una mala enemiga. Y él lo sabe. La conoce mejor que nadie. Y tiene ira, rencor y recursos suficientes para complicarle la vida. Ella tiene un claro objetivo, que es poder irse con sus hijos a vivir a Miami y va a poner todo su empeño en conseguirlo, aunque para ello se tenga que dejar a los pies de los caballos al padre de esos niños". Hi haurà acord. O guerra.