Shakira i Gerard Piqué estan de rabiosa actualitat. La separació de la parella després de més de 10 anys de relació ocupa molt espai en els programes del cor i a les revistes de paper cuixé, després que se sabés de la seva separació el passat 4 de juny.

Ara l'exparella es troba en litigis per decidir qui dels dos es queda amb la custòdia dels fills, Milan de 9 anys i Sasha de 7. Joves amb qui Piqué va passar el cap de setmana passat a Londres, i que aquesta setmana van estar fent surf a Cantàbria amb la seva mare. Les intencions de la colombiana passaven per emportar-se'ls aquest estiu a Miami, però tal com va revelar Informalia, Piqué ho va impedir mitjançant els seus advocats, que són els d'Arancha Sánchez Vicario.

Piqué demana a Rubiales de canviar un partit de la Selecció Espanyola perquè no coincideixi amb una actuació de Shakira

Mentrestant, divendres passat van sortir a la llum nous àudios del futbolista del FC Barcelona amb Luis Rubiales, president de la Reial Federació de Futbol. En ells, el català demanava al dirigent que canviés l'horari d'un partit de futbol de la Selecció Espanyola perquè no eclipsés una actuació de Shakira a Madrid.

"Rubi, hem de parlar d'un tema que per a mi és molt important i hauries de fer-me aquest favor com sigui", comença Piqué. "T'explico, es veu que hi ha un partit que és un Espanya-Romania en el Wanda el dilluns 18 de novembre. El dilluns 18 de novembre comença la Copa Davis a Madrid, a més. Farà la inauguració Shakira, cantarà la meva dona, farem un 'xou' de l'hòstia, a la tarda hi haurà partits", afegeix. Segons aquests àudios, Piqué li va demanar a Rubiales que canviés un partit de la SE pertanyent a la fase de grups de l'Eurocopa perquè no coincidís amb la Copa Davis que organitza l'empresa de Piqué Kosmos, des de 2019, abans del qual actuava Shakira.

La petició cau en sac foradat

"Clar, si hi ha el mateix partit d'Espanya-Romania en el Wanda, ens canibalitzem els dos, ens putegem. No sé quin és el calendari anterior, no sé si es pot moure a diumenge, que seria perfecte, no sé si jugueu divendres o dijous... Mirem el calendari, però sé que encara no heu començat a vendre les entrades i que seria possible poder moure'l, llavors, mirem-ho", seguia Gerard.

Rubiales, per la seva part, li va dir que faria el que pogués. "Ok, jo el miro a veure si és possible, que no sé si és possible, però si és possible ho intentem". Tanmateix, el xoc finalment es va disputar en l'horari en el qual estava previst.