Shakira i Bizarrap l'han feta grossa en una setmana: la nova cançó de la colombiana i el productor argentí, també coneguda com l'allisada a Gerard Piqué, porta 158 milions de reproduccions a Youtube i 88 més a Spotify. Demencial. És un fenomen planetari, fregant la categoria d'extraterrestre. Aquells que no han escoltat el tema o que no n'estan al cas comencen a comptar-se amb els dits d'una mà. Tothom fica cullerada en el conflicte de l'ex parella. Els que defensen Shakira i atonyinen Piqué, els que fan tot el contrari, els que reparteixen a tots dos... la comunitat és infinita. S'ha convertit l'esport favorit a totes dues bandes de l'oceà Atlàntic. Una pràctica compartida amb els seus protagonistes.

La cantant no ha tingut prou amb una publicació que s'acarnissa amb el seu ex, així com amb la nòvia Clara Chía i fins i tot l'ex sogra Montserrat Bernabeu. Ha penjat bruixes al balcó de la mansió d'Esplugues enviant-li un missatge clar als pares de l'esportista i empresari, ha executat coreografies, ha deixat caure dards... la tempesta no s'atura. En Gerard s'ha dedicat a tornar les pilotades, fent conya amb els Casios o els Twingos que l'artista feia servir per denigrar la Clara. Fins i tot va llogar un d'aquests vehicles per presentar-se a la jornada de la Kings League de la que n'és president, lluint una matrícula amb indirecta: "MDJ 2511", un "me dejó el 25 de novembre" que posa més sal i pebre a l'enrenou. Volen les pulles, vaja. De vegades per iniciativa pròpia, d'altres forçat per tercers. 

Shakira Bizarrap Youtube
Shakira durant la sessió 53 amb Bizarrap / Youtube
Pique conduce Twingo Twitter
Piqué arribant en un Twingo / Twitter

Gerard Piqué incòmode quan li demanen per la seva cançó favorita de Bizarrap

Exactament el que va passar fa uns dies durant una retransmissió a Twitch amb els presidents i streamers que formen part de la competició futbolística que ha posat en marxa amb Ibai Llanos. Durant una tertulia en la que hi havia el Kun Agüero, Gerard Romero o Dj Mariio, va viure un moment de certa incomoditat quan li van demanar per la seva cançó favorita de Bizarrap, lliat de Shakira en la venjança del moment.  L'argentí ho està petant des de fa mesos, especialment gràcies a la cançó que va fer amb Quevedo. És una estrella, les seves creacions sonen a tot arreu. Piqué ja el coneixia, de fet els seus fills n'eren fans. I fins i tot diuen que van ser claus en la decisió de la mare d'enregistrar un tema amb ell. Cap dels tres, ni en Gerard, ni en Milan, ni en Sasha, imaginaven però que es tractaria d'una bomba d'aquest calibre. Tot ha canviat des de fa 8 dies. Shakira, per cert, ha rebut Bizarrap com a convidat a Barcelona. Comparteixen un vídeo cantant junts l'epitafi del català.

Gerard Piqué Twitch
Gerard Piqué durant un directe de la Kings League / Twitch
Bizarrap con Shakira @bizarrap
Bizarrap con Shakira a Barcelona / @bizarrap
Shakira @bizarrap
Shakira amb Bizarrap a Barcelona / @bizarrap

Ironia màxima en la resposta de Piqué sobre Bizarrap i Shakira

Si ara ens preguntessin quina és la nostra cançó favorita de Bizarrap, molts respondrien que aquesta amb Shakira, la sessió 53. Hauria desbancat la número 52, la de Quevedo, que frega els 1.000 milions de reproduccions a Youtube. En el cas de Piqué la pregunta té una altra dimensió, morbo, mala llet. La que va fer servir de forma simpàtica Dj Mariio, posant-lo en un compromís. Evasives? O ironia subtil? Piqué sent Piqué: "Te lo diría pero es que no sé los números, pero la más reciente. La más reciente qué es, la de Quevedo, ¿no?". La 53 no existeix, vaja. S'estima més "esa de 'Quédate', ¿no? Esa". El "se queda", el "quédate" i el "me dejó", expressions que l'acompanyen sempre. 

@tusclipsvirales7 #pique #bizzarap #session #favorita #53 ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira
Gerard Piqué con Dj Mariio Tik Tok
Gerard Piqué amb Dj Mariio / Tik Tok

L'espectacle segueix en cartellera. Funcions dobles cada dia en sessió diürna i nocturna. No es quedin sense entrades.