Mireia Portas és un geni. L'actriu més veterana de Polònia, que hi és des del principi amb Agnès Busquets, va captar a la perfecció un encàrrec complicat: imitar Sandra Barneda. Com que els dijous TV3 competeix contra La isla de las tentaciones de Telecinco presentat per la Barneda, res millor que retratar-la. Barneda va ser empleada de Toni Soler i de Minoria absoluta quan presentava el magazine de TV3 d'estiu Vacances pagades. Serà per això que la imitació va ser perfecta:

sandra barneda polonia TV3

sandra barned ala isla de las tentaciones 3 Telecinco

barneda polonesa tv3

sandra barneda TV5

Les dues Barnedes, TV3 i Telecinco

El programa d'humor va retratar els tics impostats de la presentadora catalana però com és habitual en Polònia quan l'imitat és català la van fer parlar en català. Quedava menys fidel a l'original de Telecinco. Però les miradetes a càmera, la seducció vaporosa i el parlar per no dir res de l'original queden clavats en aquest vídeo:

sandra barneda llengua GTRES

Sandra Barneda original, GTRES

En la competició va guanyar la Barneda de mentida: Polònia 18,6% 500 mil espectadors, La isla de las tentaciones exprés 13'3% 350 mil espectadors. Dues Barnedas alhora és una mica massa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat